5 VRAGEN AAN… ISABELLE VAN SELF! – Natural Self

5 VRAGEN AAN… ISABELLE VAN SELF!

1.Iedereen is tegenwoordig druk. Maar bij Self hechten we veel aandacht aan me-time! Plan je zelf voldoende tijd voor jezelf in en hoe regel jij de puzzel van werk, gezin en me-time?

Ik heb het altijd al ontzettend belangrijk gevonden me-time in te plannen. Niet alleen voor mezelf uiteraard, mijn vrienden kennen me intussen al een beetje …  We hebben allemaal een druk leven, de maatschappij verwacht veel van ons, wij verwachten veel van onszelf … het is dan ook essentieel om niet altijd alleen maar te geven aan anderen maar ook aan jezelf. Ik vergelijk het vaak met het zuurstofmaskertje in het vliegtuig. Als je eerst de anderen redt, dan blijf je zelf niet lang meer rechtstaan. Dus tijdig zuurstof bij tanken is essentieel. Even een momentje voor je jezelf waarin je je gedachten even kan laten gaan, even ontspannen of genieten van iets lekkers of leuk … Voor mezelf betekent dit tijd met mijn familie en gezin, lekker lui buiten in de tuin, een wandeling met de hond of samen met Michelle een spelletje spelen, … in de winter ga ik dolgraag naar de sauna en neem ik héél regelmatig een lekker warm ontspannend badje.

Ik moet toegeven, mijn gezin staat zeker op nummer 1, vervolgens SELF en als derde me-time.

2. Sometimes you win, sometimes you learn in het leven. Welke raad zou jij aan je-jongere-zelf geven?

Ik heb vaak het idee gehad dat anderen altijd beter zijn dan mij. Onzekerheid dus. Ik wil leren kijken naar mijn eigen sterktes ten opzichte van anderen, … maar … onzekerheid is een hardnekkig beestje.

3. Wat is jouw ultieme favoriete adresje in België!

Alles aan, in en op het water … Neem me mee naar de zee, naar de Schelde, naar een rivier … en ik ben helemaal happy … Lekker gezellig op een bankje of met een dekentje heerlijk in het gras … Water heeft een magisch effect op mij!

Verder hou ik van leuke nieuwe restaurantjes en caféetjes, ik hou van nieuwe dingen ontdekken en heb niet meteen 1 vaste stek.

4. Hoe gaat het met jouw ambitie? On fleek? Welke doelen staan bovenaan jouw prioriteitenlijst in 2017?

Goh, ik denk dat ik al heel blij mag zijn … al groeit mijn ambitie natuurlijk elke dag een beetje! In 2017 wil ik vooral kijken welke nieuwe producten ik op de markt ga brengen en met SELF de eerste stappen buiten de Belgische grenzen wil proberen zetten. Spannend!

5. Oh, je komt een genie-in-a-bottle tegen en je mag drie wensen doen. Ze zeggen altijd dat je wensen niet mag verklappen, maar laten we voor één keer een uitzondering maken. Wat zijn jouw drie wensen?

1) Mmm, typisch, maar zo belangrijk: dat mijn gezin en familie gelukkig mag zijn en Michelle op een goede manier in een fijne omgeving kan opgroeien zonder teveel tegenslagen en pijntjes te moeten verwerken en we samen kunnen genieten van alle kleine maar mooie dingen die het leven ons biedt.

2) Mildheid … naar elkaar, naar onszelf, … De verwachtingen die we zelf maken, liggen vaak zo hoog naar anderen en onszelf waardoor we elkaar pijn doen, stress creëren, en in the end ongelukkig zijn.

3) Uiteraard dat SELF een mooie groei mag kennen en ik hier ooit mijn centen mee kan verdienen.

VOLG DE AVONTUREN VAN ISABELLE EN SELF OP SOCIALE MEDIA!

Volg Isabelle op haar instagram en via Facebook

  • Awards
  • Awards
Winkelwagen
Geen producten in de winkelwagen
Verder winkelen