HET VERHAAL VAN MICHELLE – Natural Self

HET VERHAAL VAN MICHELLE

WAT IS ECZEEM?

Eczeem is een huidziekte. De oorzaak, ernst en symptomen kunnen van mens tot mens verschillen. Maar de opvallendste kenmerken zijn jeuk en een rode, droge huid of droge plekken op de huid. Door eczeem verliest de huid meer vocht en bevat ze minder vetten.

ECZEEM BIJ MICHELE

Michelle was nog heel klein toen ik de eerste plekjes eczeem zag. We hebben – echt waar – zo ongelofelijk veel geprobeerd. Bekende merken, grote beautymerken, apotheekmerken, … Heel erg veel beloftes die nooit bleken uit te komen. Heel wat teleurstellingen later en met alweer het zoveelste voorschrift in de hand voor een nieuwe crème, startte ik mijn zoektocht naar wat er wél zou werken. Ik verdiepte me in ingrediënten en na een tijd fluisterde de ondernemer in mij: waarom niet zélf een 100% natuurlijke verzorgingslijn maken met de juiste in efficiënte ingrediënten die Michelle haar huid zouden helpen? Ik heb heel veel getest, altijd veilig natuurlijk, op mijn dochtertje haar huid en de vooruitgang was zo mooi te zien.

100% VEILIG VOOR IEDEREEN

Omdat SELF gemaakt is met Michelle in het achterhoofd zijn al onze 100% natuurlijke producten ook veilig voor kinderen, van de kleinste baby’tjes tot peuters, kleuters. Van 0 tot 100+ jaar! Michelle wordt vandaag de dag nog altijd elke dag heel flink ingesmeerd en zo hebben wij die eczeem de kop ingedrukt. Geen crèmes meer op voorschrift, geen loze beloftes meer, geen eindeloze teleurstellingen meer. Ik heb gevonden (en gemaakt) wat werkt voor mijn Michelle en hopelijk kan ik dankzij SELF ook heel wat andere mensen hun klachten verhelpen of verlichten.

  • Awards
  • Awards
Winkelwagen
Geen producten in de winkelwagen
Verder winkelen