Mom’s run the world, maar hier twijfelen wij te vaak over – Natural Self

Mom’s run the world, maar hier twijfelen wij te vaak over

Bijna Moederdag, maar mama zijn is niet altijd even gemakkelijk. Ik denk dat alle mama’s twee dingen gemeen hebben: onvoorwaardelijke liefde en een eeuwig schuldgevoel. Of ben ik hierin alleen? Ik kan alvast eerlijk vertellen dat mijn ‘SELF-verhaal’ ooit door deze twee zaken gestart is …uit liefde, schuldgevoel en uit angst dat ik zou falen als mama zijnde.  

Mijn dochtertje, Michelle, had sinds haar geboorte last van een heel moeilijke huid. Naast haar eczeem kreeg ze op de leeftijd van twee jaar hevige waterpokken die we niet onder controle kregen. We probeerden ALLES, van dermatologen tot dokters, van crèmes tot pilletjes. Niets hielp, haar huid was ernstig beschadigd en de mogelijke behandelingen uitgewerkt. Volgens de laatste dermatoloog moest ik mijn dochter leren om zich assertief op te stellen zodat ze haar mannetje kon staan. Lees je al? Mijn mama-hart brak in 1000 stukjes ‘Dit kan toch niet waar zijn?’.

Wat moest ik doen?

Moeder natuur biedt zovéél moois en goeds, het kon toch niet zijn dat er helemaal niets was dat mijn dochter kon verder helpen?! Ik ging zelf op zoek naar wetenschappelijk onderzoek en dompelde mij volledig onder in de wereld van huidverzorging. Wat is een huid? Waaruit is deze opgesteld? Wat is eczeem? Welke natuurlijke ingrediënten hebben wetenschappelijk effect op de huidbarrière? Allemaal vragen waar ik mij volledig in verdiepte om zo het beste voor mijn dochtertje te vinden. In eerste instantie ging ik opzoek naar producten waarin stofjes als macadamia, kokosnoot, arganolie, aloë vera en shea butter inzaten, maar ook dit was niet te vinden en zeker niet met de kwaliteit die Michelle nodig had.

De mama én ondernemer in mijzelf beslisten om zelf aan de slag te gaan. Enkele jaren later, na lang onderzoek en veel gesprekken, werd Natural SELF geboren. Ondanks haar genetische eczeem blijft Michelle huidje dankzij de body butter onder controle en bij een nieuwe productontwikkeling zal ze altijd mijn ultieme ‘proefkonijntje’ blijven. Michelle straalt en voelt zich dankzij SELF zelfverzekerd in haar velletje!

Je vraagt je misschien af waarom ik dit verhaal nogmaals deel met jullie? Als mama willen we allemaal het beste voor ons kind, het is een oerinstinct wat blijft branden. Dag in en dag uit geven we het beste van onszelf, zelfs op de dagen dat we het even niet zien zitten. Dat is wat ons zo sterk en tegelijk prachtig maakt! Maar liefste mama’s vergeet soms ook niet wat me-time in te plannen. Denk af en toe enkel aan jezelf, aan jouw gevoelens en noden. Want enkel als je zelf opgeladen bent kan je jezelf voluit geven voor anderen. 

Omdat ik weet dat het mama zijn soms veel van ons vraagt ontwikkelde ik voor Moederdag een verwenbox voor de mama’s. SELF staat namelijk in het teken van zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander. Ik hoop dan ook dat dat gelukt is door de Mom’s Run The World Set te ontwikkelen. Speciaal voor alle mama’s omdat we altijd zo druk zijn, meer karweitjes dan handen hebben, te weinig rusten,… Geniet maar een keertje ten volle van je me-time!

 

Mom’s Run The World

Je vraagt je misschien af waarom ik dit verhaal nogmaals deel met jullie? Als mama willen we allemaal het beste voor ons kind, het is een oerinstinct wat blijft branden. Dag in en dag uit geven we het beste van onszelf, zelfs op de dagen dat we het even niet zien zitten. Dat is wat ons zo sterk en tegelijk prachtig maakt! Maar liefste mama’s vergeet soms ook niet wat me-time in te plannen. Denk af en toe enkel aan jezelf, aan jouw gevoelens en noden. Want enkel als je zelf opgeladen bent kan je jezelf voluit geven voor anderen. 

Omdat ik weet dat het mama zijn soms veel van ons vraagt ontwikkelde ik voor Moederdag een verwenbox voor de mama’s. SELF staat namelijk in het teken van zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander. Ik hoop dan ook dat dat gelukt is door de Mom’s Run The World Set te ontwikkelen. Speciaal voor alle mama’s omdat we altijd zo druk zijn, meer karweitjes dan handen hebben, te weinig rusten,… Geniet maar een keertje ten volle van je me-time!

 

Mom’s Run The World

Reminder: Lieve mama, je doet je echt zo best. Voel je niet de hele tijd schuldig en vergelijk je niet de hele tijd met anderen, wees niet te streng voor jezelf. Wees lief voor jezelf en gun jezelf ook eens wat. Je mag echt trots zijn op de mama die jij bent!

Liefs, 

Isabelle

Mom's Run The World
  • Awards
  • Awards
Winkelwagen
We verwennen jou deze maand met een luxe travelsize bij aankoop vanaf €90. Log je in of maak een account aan.
Geen producten in de winkelwagen
Verder winkelen