TIPS VOOR DE LAATSTE VAKANTIEWEKEN MET JE KIDS! – Natural Self

TIPS VOOR DE LAATSTE VAKANTIEWEKEN MET JE KIDS!

MAMA + ONDERNEEMSTER

Als onderneemster heb ik natuurlijk het voordeel dat ik niet gebonden ben aan kantooruren en mijn eigen baas ben. Als mijn agenda het toelaat en ik geen meetings heb, kan ik dus in de vakantie extra tijd besteden aan mijn liefste dochter Michelle en dan werk ik gewoon ‘s avonds wat langer door!

 

De balans tussen werk en kinderen hebben, is niet altijd even makkelijk. Ik vind het zelf heel belangrijk om voldoende quality time samen door te brengen en dat kan door héél gewone dingen samen te doen, maar ook voldoende tijd te maken voor knuffelsessies of om naar haar te luisteren. Zo leer ik mijn dochter beter kennen en hoe zij de wereld ontdekt. Ik geef het toe, zo heel soms blijft het huishouden wel eens liggen om extra tijd te geven aan Michelle! Herkenbaar?

MIJN TIPS!

Ben je nog op zoek naar leuke tips voor de vakantie? Dit staat er zeker op ons lijstje!

Wij houden stiekem beide wel van iets lekkers gaan eten! Ons kan je dus soms wel eens spotten op een terrasje en dan smikkelen we lekker samen een croque monsieur! Nom! Of je spot ons met een ijsje in Averbode! Je vindt doorheen heel Vlaanderen heel leuke hotspots waar je met kinderen terecht kan: van leuke boerderij’tjes waar je dan natuurlijk homemade ijs kan eten tot een gezellig ouderwets caféetje aan het water waar je dan een milkshake kan drinken met de voetjes in het water!

Het voordeel aan een dochter hebben, is dat we ook lekker samen kunnen tutten. Lekker samen in de badkamer en ze vindt het super leuk om samen de nagels te lakken! Wist je trouwens dat er nu ook nagellak op waterbasis bestaat speciaal voor kinderen. Helemaal niet schadelijk en je wast het er ook handig af!

Zwemmen doet Michelle SUPER graag. Dus vanaf dat de zon erdoor komt, zijn wij weg zwemmen! En na het zwemmen sta ik in de aanslag met mijn pot SELF bodybutter natuurlijk!

Michelle is ook gék op gezelschapsspelletjes. Nodig wat vriendjes of vriendinnetjes uit en je organiseert een échte gezelschapsspelletjes-namiddag. Met snacks (die ook gezond kunnen zijn natuurlijk!) en je kan bijvoorbeeld ook samen smoothies maken voor tijdens de gezelschapsspelletjes!

Daag jezelf eens uit beste mama’s – ik wéét waarover ik spreek: mijn dochter vindt het super leuk om de kindergrimme kit boven te halen. En dan kan ik mijn creatiefste kunsten bovenhalen om vlinders of tijgers of kittens te schilderen, maar stiekem ben ik hier helemaal niet zo goed in!

Moet je toch even wat doorwerken? Bij ons thuis is dat helemaal geen probleem! Michelle vindt het SUPER om mama mee te helpen om cadeautjes te maken voor de klanten! Gezellig mee inpakken en zo krijg je toch nog wat werk gedaan!

Is het buiten wat slechter weer? Dan haal ik mijn bakgerei naar boven en gaan we in kookboeken bladeren of op Pinterest zoeken naar wat leuks om te bakken! Of we zetten Studio 100 muziek op en gaan samen dansen tot we uitgeput in de zetel ploffen!

Het zijn vaak de dagelijkse dingen die ons gelukkig maken en waar Michelle en ik onze dagen mee vullen in de vakantie! En jij?

  • Awards
  • Awards
Winkelwagen
We verwennen jou deze maand met een luxe travelsize bij aankoop vanaf €90. Log je in of maak een account aan.
Geen producten in de winkelwagen
Verder winkelen