5 vragen aan ...

5 vragen aan ...

5 VRAGEN AAN… VALERIE BREMS

Vijf vragen aan… is een splinternieuwe rubriek op de #SELF blog waarbij ik vijf vragen stel aan inspirerende vrouwen. De eerste vrouw die de spits mag afbijten is Valerie Brems. De blogster achter de blog Mirror of Fashion, maar ook haar instagram-feed is om van te smullen met prachtige foto’s waarbij Valerie ons een kijkje in haar leven geeft boordevol fleurige bloemen, haar kleine puppy én heel veel interieur én mode-inspiratie!

1. Iedereen is tegenwoordig druk. Maar bij Self hechten we veel aandacht aan me-time! Plan je zelf voldoende tijd voor jezelf in en hoe regel jij de puzzel van werk, gezin en me-time?
Helaas veel te weinig. Toen we een jaar geleden in ons nieuwe huis trokken, betekende dit dat ik eindelijk van een badkamer met bad zou kunnen genieten. Daar heb ik intussen max 10 keer gebruik van gemaakt;-) Gelukkig vind ik veel voldoening en zelfs ontspanning in mijn jobs; schrijven en leuke events bijwonen voor mijn blog / woningen bezoeken en schetsen maken voor mijn job als interieur styliste, daar krijg ik nog elke dag energie van.

2. Sometimes you win, sometimes you learn in het leven. Welke raad zou jij aan je-jongere-zelf geven?
Streef je dromen na, laat je niet afschrikken en durf te springen! Maar neem het ook niet allemaal – en vooral jezelf niet! – te serieus. Als je laat zien dat je ergens in gelooft dan zullen anderen dat ook snel doen.

3. Wat is jouw ultieme favoriete adresje in België!
Ontspanning: de kust
Eten: Danieli Il Divino Wilrijk
Shopping: 2Soeurs Brasschaat

4. Hoe gaat het met jouw ambitie? On fleek? Welke doelen staan bovenaan jouw prioriteitenlijst in 2017?
Afgelopen jaar begon ik met een van mijn beste vriendinnen heel langzaamaan een interieur styling service. Dat loopt nu de laatste maanden echt verrassend goed. Mij hoor je dus niet klagen 😉

5. Oh, je komt een genie-in-a-bottle tegen en je mag drie wensen doen. Ze zeggen altijd dat je wensen niet mag verklappen, maar laten we voor één keer een uitzondering maken. Wat zijn jouw drie wensen?
In ALLE eerlijkheid; ik kan er geen drie bedenken. Als iedereen die ik graag zie gezond zou kunnen blijven dan ben ik de rijkste mens ter wereld. Tegen een Jaeger-LeCoultre Reverso horloge zou ik geen nee zeggen 😉 Tegen de Odea stoel van Roche Bobois ook nooit 🙂

Je kan Valerie Brems ook volgen – absolute aanrader!! – via volgende kanalen:

blog instagram: valeriebrems & jv_styling

Foto’s bron: instagram Valerie Brems