LOYALTY PROGRAMMA

Spaar punten en ontvang kortingen via het Self Loyalty Programma

Jullie lieve berichtjes en geweldige feedback maken onze dag steeds opnieuw goed. Om jullie te bedanken voor de steun, het vertrouwen en alle liefde die we ontvangen, hebben we het Self Loyalty Programma ontworpen. Word lid van onze Self Love Club, verdien punten op een leuke manier en wissel ze in voor kortingen en andere leuke extra's.

STAP 1

MAAK EEN ACCOUNT AAN

STAP 2

VERDIEN LOYALTYPUNTEN

STAP 3

SPAAR TOT 500 PUNTEN

STAP 4

VERZILVER EN ONTVANG KORTING

Ontdek hoe je punten kan sparen, inwisselen en zelfs welke levels er zijn.

Ben jij fan van Self? Deel je persoonlijke link zo vaak als je wil op social media of met je vrienden en ontvang telkens 1000 punten, wat overeenkomt met €10 korting, bij een nieuwe bestelling.

FAQ

Hoe word ik lid?

Lid worden van het SELF loyaltyprogramma is eenvoudig! Als je al een naturalself.eu-account hebt, word je automatisch aangemeld om loyaltypunten te verdienen. Als je geen account hebt, maak je er een aan en wordt je automatisch aangemeld voor het programma.

Hoe wissel ik de loyaltypunten in?

Om je credits in te wisselen voor korting, moet je minimaal 500 punten gespaard hebben. Zodra je voldoende punten hebt, kan je deze eenvoudig inwisselen tijdens het plaatsen van een bestelling. Wanneer je een bestelling plaatst, heb je bij het afrekenen de mogelijkheid om je loyaltypunten toe te passen op de bestelling. Dit staat onderaan je bestelling automatisch!

Ik heb een vraag over mijn loyaltypunten, wie kan ik contacteren?

Je kan ons steeds bereiken via mail (chloe@naturalself.eu) of Whatsapp (0470/ 21 99 87).

Kan ik meerdere vrienden verwijzen naar SELF?

Ja, tuurlijk! Je kan zoveel vrienden naar SELF verwijzen als je zelf wil, hier staat geen maximaal aantal op. Ook zal je telkens 1000 loyaltypunten verdienen, wat overeenkomt met €10 korting.