Ons hoef je niet te geloven maar onze klanten wel. Eerlijke feedback, van jullie voor jullie.

BEKIJK ALLE REVIEWS

Huidverzorging zonder compromissen

Onze producten doen wat ze beloven en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten die effectief resultaat verzekeren en je huid intens laten stralen. Bij Self hebben we maar één doel: jou vooruithelpen met effectieve, veilige skincare! Beloofd! Ben jij benieuwd naar eerlijke feedback én de meest ongelofelijke before- en after foto’s van andere Self-lovers? We tonen het je graag!

Resultaat na 6 weken

Acne

Resultaat na 2 weken

Uitslag

Resultaat na 1 week

Droge huid
Het verhaal van Chris

"Ik heb zoveel deo's geprobeerd maar nooit gevonden wat ik zocht."

DEODORANT

Voor Zeynep de redding voor haar acne vlekken

We leerden Zeynep in het najaar kennen op de estetika beurs van Brussel. Ze worstelde al jaren met hardnekkige acnevlekken die maar niet wilden verdwijnen. Toen ze ons verhaal hoorde en de indrukwekkende resultaten zag, besloot ze onze facial lotion en nachtcrème een kans te geven. Na slechts 4 weken stuurde ze ons deze geweldige voor- en na-foto's. Wat een plezier om mensen écht te kunnen helpen!

GEZICHTSVERZORGNG

Camille besloot eerst Self te proberen voordat ze met cortisone begon.

We konden onze ogen niet geloven toen Camille ons deze ongelooflijke foto's stuurde. Haar zoontje had last van eczeem, neigend naar psoriasis en net wanneer ze wou kiezen voor de "easy fix" cortisone, raadde iemand de body butter aan. Op vijf dagen tijd en het driemaal per dag insmeren, was de huid bijna volledig herstelt.

Body butter

Zo blij dat ik de producten van Self heb ontdekt. Dit masker is echt pure verwennerij voor mijn gelaat! Het verzacht en kalmeert onmiddelijk en nadien is mijn gelaat super zacht en comfortabel! Een echt me-time moment.

Een aanrader! Ik had last van atopische eczeem na een operatie en deze body butter hielp me de eczeem en jeuk onder controle te houden.

Zeer aangenaam masker voor de huid. Heb dit gebruikt na mijn huidkanker die met plastisch chirurgie is in orde gebracht. Dit masker heeft ervoor gezorgd dat de huid mooi genezen is en meer glad geworden is.

Jarenlang had ik last van atopisch eczeem, tientallen cortisone cremes schreef de dermatoloog mij voor… Maar dankzij de nachtcreme van Self sta ik elke ochtend met een zachte huid op.

Griet
Jana
Fleury
Laura
Eczeem gelaat
Eczeem lichaam

Zonder make-up kwam ik niet buiten, maar sinds Self wel.

HET VERHAAL VAN LUCINDE

Lucinda kreeg zonder duidelijke oorzaak extreem droge plekken rond haar ogen. Ze probeerde een antibioticakuur, cortisone en talloze crèmes en zalfjes, die allemaal slechts kort werkten en vaak prikten en haar ogen deden tranen. Toen ze op TVL, de lokale Limburgse zender, over Self hoorde, besloot ze een pakketje te bestellen.

Dankzij de combinatie van onze facial lotion, nachtcrème en het gelaatsmasker werd haar huid eindelijk gekalmeerd en verdween de eczeem.

GEZICHTSVERZORGING

Pijn, jeuk en slapeloze nachten maar de body butter bracht verbetering.

HET VERHAAL VAN ELLEN & HAAR DOCHTER

Een radeloze moeder en een dochter met extreme huiduitslag. Niets werkte... Na allerlei cortisonecrèmes en veel geduld werd de huid van haar dochter niet beter. Pijn, jeuk en slapeloze nachten bleven aanhouden. Als laatste noodkreet stelde ze de vraag openlijk op Facebook: "Wie weet raad? Wie heeft tips?" Self werd meerdere keren genoemd, en vol hoop besloot Ellen ons te contacteren. Twee weken later ontvingen we verbluffende voor-en-na foto's. Hoewel de huid nog niet volledig hersteld was, was het verschil immens.

BODY BUTTER