De juiste verzorging voor jouw huid.

ONTDEK JOUW HUIDNODEN

Een oplossing voor de gevoelige huid

De huid wordt voortdurend belaagd door schadelijke invloeden zoals luchtvervuiling, UV-straling, stress, schermen, droge lucht en ongezonde voeding. Ze zetten je huid onder druk en triggeren huidirritaties, gevoeligheden, roodheid, jeuk, schilfering en (chronische) huidproblemen.

Veel huidproblemen ontstaan door een defect in de huidlaag, waardoor de huid meer vocht verliest, uitdroogt en ontstekingen ontstaan. Een beschadigde barrièrefunctie verhoogt de kans op binnendringende allergenen en bacteriën.

Een goede verzorging van de huid is in dit geval essentieel. Self is zo ontwikkeld dat ze de huid de nodige voedingstoffen geeft om de huidlaag opnieuw te herstellen zonder de gevoeligheid te triggeren. Dit door het gebruik van pure, eerlijke ingrediënten.

SELF bevat een hoog percentage actieve ingrediënten

Zoals: vitaminen, antioxidanten, vetzuren waarvan onderzoek aantoont dat ze

  • De huid intens voeden
  • Ontstekingsremmend en antibacterieel werken
  • De vochtbalans herstellen
  • Collageen en elastine stimuleren
  • De hoornlaag herstellen

Kortom: het biedt jouw huid de voeding die nodig heeft om gezond te zijn en te stralen!

Lees meer over de voordelen

Self, wat ons onderscheidt

100% natuurlijke oorsprong en vegan
Uitzonderlijke resultaten
Eenvoudige routines

100% natuurlijke oorsprong en vegan

Self gebruikt enkel ingrediënten die van 100% natuurlijke oorsprong zijn en officieel erkend als een vegan merk door Vegan Society. Van het zaadje op het veld voor het kweken van bepaalde ingrediënten tot het reinigen van de leidingen: tijdens het volledige proces worden er geen dierlijke of synthetische producten gebruikt.

HOOFDINGREDIËNTEN

Uitzonderlijke resultaten

Wereldwijd zijn duizenden vrouwen fan van Self, en dat is niet voor niets. Onze producten leveren echt resultaat en doen wat ze beloven. Elk product zit boordevol met actieve stoffen die de huidbarrière herstellen en zorgen voor een gezonde balans.

LET'S PROOF IT

Eenvoudig en effectief

Less is more, en dat geldt absoluut ook voor cosmetica. Een overvloed aan producten kan je huid overbelasten en irritaties veroorzaken. Een simpele routine met krachtige, bewezen ingrediënten helpt je huid in balans te blijven en zichzelf te herstellen. Bij Self geloven we in die eenvoud en kiezen we steeds kwaliteit boven kwantiteit.

BEKIJK HET GAMMA