Verzenden en retourneren

Verzenden

Al onze producten worden vanuit België naar je verzonden via een veilige, traceerbare verzendmethode. Er is geen code nodig - de gratis verzending wordt automatisch toegepast bij het afrekenen en omvat geen douanekosten.

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 20:00 uur geplaatst zijn en die naar België of Nederland worden verzonden, worden de volgende dag geleverd. Voor alle andere verzendbestemmingen worden bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 20:00 uur geplaatst zijn, geleverd volgens de onderstaande tabel.

BELGIË
verzendkosten: € 5,40
gratis verzending vanaf € 45 (tijdelijk)
levertijd: 1 werkdag

NEDERLAND – DUITSLAND – LUXEMBURG
verzendkosten: € 9
gratis verzending vanaf € 95
levertijd: 1 werkdag

FRANKRIJK
verzendkosten: € 15
gratis verzending vanaf € 95
levertijd: 3 werkdagen

VK – ITALIË
verzendkosten: € 27
gratis verzending vanaf € 100
levertijd: 3 werkdagen

OOSTENRIJK – ZWITSERLAND – TURKIJE
verzendkosten: € 45
gratis verzending vanaf € 200
levertijd: 3 werkdagen

OVERIGE EUROPESE LANDEN
verzendkosten: € 38
gratis verzending vanaf € 150
levertijd: 3 werkdagen

OVERIGE INTERNATIONALE LANDEN
verzendkosten: € 100
gratis verzending vanaf € 250
levertijd: 6 werkdagen

Self verzendt alleen op werkdagen (maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van nationale feestdagen). Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden de volgende werkdag verwerkt.

Mocht je pakket beschadigd aankomen als gevolg van de verzending, bewaar dan de verzenddoos, de producten en de buitenverpakking en stuur ons zo snel mogelijk een e-mail op ils@naturalself.eu om ons op de hoogte te stellen van de schade.

Douane

Douanekosten, tarieven of heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs. Bestellingen die naar landen buiten de EU worden verzonden, kunnen bij aankomst douanekosten krijgen. Helaas kunnen wij de hoogte van deze kosten niet voorspellen; deze zijn jouw verantwoordelijkheid. Raadpleeg het lokale douanekantoor om de hoogte van de heffingen en belastingen op je pakket te bepalen.

Retourneren

We hopen dat je net zoveel van onze producten houdt als wij. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je je product(en) eenvoudig en kosteloos retourneren binnen 14 kalenderdagen vanaf de leveringsdatum. De verzendkosten voor het retourneren van het product zijn voor rekening van de klant.

Let op: product(en) moeten ongeopend, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele kartonnen buitenverpakking worden geretourneerd, die verzegeld en dus ongeopend moet blijven. Retouren die niet aan deze eisen voldoen, worden helaas niet terugbetaald. Zorg er ook voor dat je een geschikte kartonnen verzenddoos kiest voor je retourzending om te voorkomen dat de item(s) beschadigd raken tijdens het transport.

Om de producten op de juiste manier te retourneren, moet je de volgende stappen volgen:

Stuur een e-mail naar ils@naturalself.eu met je ordernummer, de producten die je wilt retourneren, je telefoonnummer en je volledige naam, adres en bankgegevens. Bijvoorbeeld, als je via Paypal hebt betaald, wordt het geld ook teruggestort op je Paypal-account.
Na ontvangst van een bevestiging kun je de producten samen met een kopie van de e-mail die je ons hebt gestuurd, verzenden naar Herself, Egide Walschaertsstraat 22, 2800 Mechelen (België). Op deze manier kunnen we je retourzending koppelen aan je account en de terugbetaling voorbereiden.

ILS@NATURALSELF.EU