Wil je samen met Self dromen doen uitkomen?

BEKIJK ONZE HUIDIGE VERKOOPPUNTEN

Ben je eigenaar van een apotheek, conceptstore of beautysalon en op zoek naar 100% natuurlijke, Belgische huidverzorging voor de meest gevoelige huidtypes? Dan zijn wij misschien de perfecte match.

Betrouwbare huidverzorging

100% natuurlijk en vegan

Zonder hormoonverstoorders

Voor de gevoelige huid

Self, anders dan een andere partner

Eenvoud - Self streeft naar een eenvoudige maar effectieve routine. Onze producten zitten boordevol actieve ingrediënten en zijn daarom geschikt en werkzaam voor een breed spectrum aan huidtypes en problemen. We kiezen bewust voor één assortiment en passen de routine aan door specifieke producten toe te voegen of weg te laten.

Veilig - Onze producten zijn veilig voor het hele gezin en kunnen gebruikt worden door jong en oud. Onze formules worden ontwikkeld met de grootste zorg en bevatten geen irriterende of schadelijke stoffen.

Duurzaam - We hebben slechts één planeet en één lichaam. Om onze keten kort te houden, gebeurt het volledige productieproces in
België. Daarnaast maken we enkel gebruik van gerecyclede verpakkingen en kiezen we altijd voor de meest duurzame
optie. Onze formules worden ontwikkeld met liefde voor de natuur en met respect voor het natuurlijke karakter van de huid.

100% natuurlijk - Self is 100% natuurlijk en 100% vegan, een belofte die we maken.

Resultaten - 70% van de gebruikers kiest bewust opnieuw voor Self. Onze resultaten zijn indrukwekkend en onze producten helpen
duizenden mensen over de hele wereld. Een assortiment dat effectief is en doet wat het belooft.

Shop the look

Added to cartBekijk winkelwagen

Award-winning skincare

Word jij onze nieuwe partner?

Self werkt samen met exclusieve partners, die met zorg geselecteerd zijn op basis van onze filosofie. Onze enthousiaste partners zetten zich vol passie in voor hun klant, waarbij het geven van het juiste advies erg belangrijk is.

CONTACTGEGEVENS

Stuur ons een mailtje met jouw gegevens naar: team@naturalself.eu. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden voor een partnership samen te bekijken.

TEAM@NATURALSELF.EU