5 vragen aan: Hanne Troonbeeckx

5 vragen aan: Hanne Troonbeeckx

1.Iedereen is tegenwoordig druk. Maar bij Self hechten we veel aandacht aan me-time! Plan je zelf voldoende tijd voor jezelf in en hoe regel jij de puzzel van werk, gezin en me-time?

Terwijl ik de vraag lees knik ik instemmend ‘JA!’ … Iedereen heeft het tegenwoordig druk! Carrière maken, kinderen, een lief of een echtgenoot, vrienden, familie… En die paar minuten tussendoor waar we dan even kunnen uitschakelen, gaan we aan de slag met onze mails, sms-berichten, social media, … Met andere woorden: géén me-time meer. Totdat het je allemaal even teveel wordt en je lichaam en geest je bijna dwingt om wat aan jezelf te denken.

Ik doe dit door de radio en de gsm in de auto uit te zetten en gewoon te rijden. Van bestemming A naar B in volledige stilte. Dan besef ik maar weer in wat een rollercoaster ik urenlang zit.
Thuis vind ik mezelf weer terug door een bad te nemen. Een verwennende scrub of balsem erbij en opnieuw stilte. Dit kan zelfs op eender welk moment van de dag zijn. Als het emmertje vol is, dan weet je me dus te vinden. (en hou het dan vooral stil… 🙂

2. Sometimes you win, sometimes you learn in het leven. Welke raad zou jij aan je-jongere-zelf geven?

Dit vind ik een mooie quote. Als ik één les geleerd heb, dan is het dat je niet zo streng mag zijn voor jezelf. We, of alleszins ik, heb de neiging om me te focussen op wat ik nog niét behaald heb. Op datgene wat ik nog niét kan. En op al die dingen die anderen wél hebben.

“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito”
Ieder individu heeft zijn talent. Het gaat erom hoe je ermee omgaat. Focus dus op wat je wél kan!

3. Wat is jouw ultieme favoriete adresje in België!

Daar moet ik niet lang over nadenken.
Het is klein, gezellig, ligt uiteraard in België én je kan er geweldig lekker eten :-)! Restaurant Invincible in Antwerpen is een adresje waar je me ALTIJD gelukkig mee kan maken! Kenny en Wendy (de eigenaars van het restaurant) zijn twee geweldig fijne mensen. Ik zit er zo graag!! Gewoon omdat het heel gezellig vertoeven is aan de grote toog aan de keuken en het eten is er ook nog eens overheerlijk. My favorite place of all-time!

4. Hoe gaat het met jouw ambitie? On fleek? Welke doelen staan bovenaan jouw prioriteitenlijst in 2017?

Ik heb nooit de ambitie gehad om iets specifiek te bereiken. Toch ben ik fier als ik terugblik op mijn carrière tot nu toe. Misschien is mijn ambitie dat ik werk wil doen waar ik gelukkig van word en wat me voldoening geeft. Wat dat betreft zit ik sinds 2016 volledig on fleek! Ik richtte mijn eigen bedrijf, Buzzooka op, een tool die influencers en bedrijven connecteert. (www.buzzooka.be​). Dit blijkt een schot in de roos! Al was en is mijn doelstelling nog steeds plezier beleven in mijn dagelijkse bezigheid.

5. Oh, je komt een genie-in-a-bottle tegen en je mag drie wensen doen. Ze zeggen altijd dat je wensen niet mag verklappen, maar laten we voor één keer een uitzondering maken. Wat zijn jouw drie wensen?

Maar ik geloof dat ze dan echt niet uitkomt! 🙂 Ik zal wat anders verklappen. Telkens ik een wens mocht doen als kind, wenste ik dat ik 2 wensen mocht doen. Om vervolgens de wensen vergeten inhoud te geven.. Ik heb dus nog heel wat wensen tegoed! Of misschien leef ik nu volop de wens die ik ooit gedaan heb…

Dankjewel Hanne voor dit leuke gesprek! Ik onthoud vooral dat mensen inderdaad niet te streng voor zichzelf mogen zijn en moeten focussen op wat we wél kunnen of wél hebben. Daar vind ik mezelf ook helemaal in terug!

Volg Hanne Troonbeeckx via haar instagram