5 vragen aan Lize Feryn

5 vragen aan Lize Feryn

5 vragen aan Lize Feryn

Vijf vragen aan… is een splinternieuwe rubriek op de #SELF blog waarbij ik vijf vragen stel aan inspirerende vrouwen. Onze vrouw in maart is Lize Feryn. Model, actrice en met haar meer dan 17000 volgers op instagram zeker ook een inspiratiebron voor velen.

1. Iedereen is tegenwoordig druk. Maar bij Self hechten we veel aandacht aan me-time! Plan je zelf voldoende tijd voor jezelf in en hoe regel jij de puzzel van werk, gezin en me-time?
Ik hoef voorlopig enkel met mezelf rekening te houden. Wat momenteel een grote luxe is. Met mijn onregelmatig, druk leven is het vaak moeilijk om dingen in te plannen, laat staan een ritme in mijn dagen te steken. Wanneer ik een dag niets gepland heb, ontvlucht ik de stad en ga ik bij m’n zussen in ons Atelier in Deerlijk zitten. Qua me-time kan een bad wonderen doen!

2. Sometimes you win, sometimes you learn in het leven. Welke raad zou jij aan je-jongere-zelf geven?
Neem niet alles zo serieus. Ik was nogal een strever en (ben) een perfectionist. Waardoor ik vaak met teveel stress in het leven stond. Ik zou zeggen: je hoeft niet in alles de beste te zijn. Perfect is niet altijd beter dan goed.

3. Wat is jouw ultieme favoriete adresje in België?
​Mijn eigen huisje in Antwerpen. Het is een plekje volledig naar m’n smaak en super gezellig!

4. Hoe gaat het met jouw ambitie? On fleek? Welke doelen staan bovenaan jouw prioriteitenlijst in 2017?
​Ik wil het liefst heel veel acteren. Al ben ik een beetje gestopt met voor mezelf de verwachtingen te hoog te leggen. Als je op iets hoopt, dan denk ik aan castings bijvoorbeeld, dan leef je in een constante stress wanneer het niet gaat zoals gepland. Maar als je het een beetje durft los te laten, dan komt er ineens toch iets op je pad.

5. Oh, je komt een genie-in-a-bottle tegen en je mag drie wensen doen. Ze zeggen altijd dat je wensen niet mag verklappen, maar laten we voor één keer een uitzondering maken. Wat zijn jouw drie wensen?

1) Ik wens dat iedereen die me lief is een gezond leven tegemoet gaat. Niks frustrerender dan een lijf dat tegenwerkt.
2) de rest van m’n leven gelukkig kunnen blijven om kleine dingen
3) dat we met z’n allen meer als één zullen denken, en dan eindelijk eens op een efficiënte manier de milieuproblemen zullen aanpakken.

Bekijk onze SELF producten waar Lize fan van is hier

Je kan Lize Feryn ook volgen via volgende kanalen:

instagram
facebook