5 VRAGEN AAN... PAULIEN RIEMIS

5 VRAGEN AAN... PAULIEN RIEMIS

Paulien Riemis, één van de leukste influencers van België. Model, blogster op Polienne.com, You Tube’ster bij Contour én hard aan het werken aan collab kledinglijnen. Kortom een superinspirerende madam én creatieve duizendpoot die haar authenticiteit behoudt! Daar houden we van bij SELF en dus leggen we haar op de rooster met onze SELF Q&A !! Vijf vragen aan… Paulien Riemis!

1.Iedereen is tegenwoordig druk. Maar bij Self hechten we veel aandacht aan me-time! Plan je zelf voldoende tijd voor jezelf in en hoe regel jij de puzzel van werk, gezin en me-time?

Die work-mode uitschakelen is in mijn geval niet makkelijk: ik ben zelfstandig, helemaal alleen in mijn team én ik werk van thuis uit. Intussen heb ik geleerd om de weekends (zo) vrij (mogelijk) te houden en om mijn laptop dan de hele dag niet open te doen. Het liefst ga ik dan ontbijten, naar de markt, koffietjes drinken in de zon en wat rondslenteren in de stad met mijn lief of vriendinnen. Als ik dan toch eens moet doorwerken, voelt het gelukkig niet als werken omdat ik het zo graag doe!

2. Sometimes you win, sometimes you learn in het leven. Welke raad zou jij aan je-jongere-zelf geven?

Je leven gaat niet exact hetzelfde blijven zoals het op dat moment loopt: laat dus ruimte voor nieuwe dingen, denk kritisch na over je keuzes (en niet-keuzes) en zet jezelf steeds op de eerste plaats.

3. Wat is jouw ultieme favoriete adresje in België!

Moeilijk! Qua beauty moet ik nog zo veel leren, maar als ik dan toch een tip mag geven voor wat well deserved me-time: mijn lief en ik boeken om de zoveel maanden een privé-wellness om een paar uurtjes volledig te ontspannen. Ons lievelingsplekje is L’Eau Pure in Wilrijk.

4. Hoe gaat het met jouw ambitie? On fleek? Welke doelen staan bovenaan jouw prioriteitenlijst in 2017?

Yes! Eerlijk gezegd moet ik dringend een aantal nieuwe doelen beginnen stellen: mijn grote droom om ooit iets te ontwerpen vanuit mijn blog is as we speak aan het uitkomen. En niet één keer, maar wel drie verschillende keren… Op werkvlak wil ik sowieso graag komende tijd extra focussen op efficiëntie en professionaliteit om mijn samenwerkingen én bedrijf tot een nog hoger niveau te brengen. En ten slotte: mijn vriend en ik hebben in 2017 een huis gekocht, dus dat verbouwen en inrichten gaat veel van onze tijd opslorpen! Met alle plezier natuurlijk.

5. Oh, je komt een genie-in-a-bottle tegen en je mag drie wensen doen. Ze zeggen altijd dat je wensen niet mag verklappen, maar laten we voor één keer een uitzondering maken. Wat zijn jouw drie wensen?

Haha, ik geloof dat één van de lessen die ik van Genie uit Aladdin heb meegekregen is “To be my own master. Such a thing would be greater than all the magic and all the treasures in all the world” Alleen vrees ik dat je daar beter aan werkt in plaats van erop te hopen 🙂 En als ik dan toch een piepklein wensje mag doen: free pizza for everyone!

VOLG PAULIEN IN HAAR AVONTUREN VIA HAAR SOCIAL MEDIA KANALEN!

Facebook: www.facebook.com/polienne.blog
Instagram: @paulienriemis
Twitter: http://twitter.com/paulienriemis
Blog: www.polienne.com
Pinterest: www.pinterest.com/paulienriemis