5 VRAGEN AAN... PETRA VAN HIJFTE

5 VRAGEN AAN... PETRA VAN HIJFTE

1.Iedereen is tegenwoordig druk. Maar bij Self hechten we veel aandacht aan me-time! Plan je zelf voldoende tijd voor jezelf in en hoe regel jij de puzzel van werk, gezin en me-time?

Het is niet altijd makkelijk om een goed evenwicht te vinden, soms zitten er wel wat te weinig uren in een dag. Voor mij is bezig zijn met mijn blog eventjes me-time. Ik vind het zo fijn om ‘s avonds na een drukke dag even achter mijn computer te kruipen in alle stilte en een artikeltje te typen. Ook foto’s maken vind ik heel erg tof en is even een momentje om enkel met dat bezig te zijn.

Op vakantiedagen vind ik het geweldig om met mijn gezin leuke dingen te doen, leuke uitstapjes, reisjes maar evengoed ook gezellig gaan eten of een spelletje spelen thuis.

2. Sometimes you win, sometimes you learn in het leven. Welke raad zou jij aan je-jongere-zelf geven?

Niet te vaak twijfelen aan jezelf! Als je iets wilt bereiken en geweldige ervaringen wilt beleven, is het nu het moment om het te doen! Explore the world, iets waar ik nu heel veel nood aan heb en waar ik graag vroeger mee had gestart!

3. Wat is jouw ultieme favoriete adresje in België!

Niet makkelijk om te kiezen. Maar als ik echt mijn favoriete adresje moet delen, dat ga ik voor het winkeltje The Fallen Angels. Wie ooit in Gent komt, moet daar zeker eens langsgaan. Het is een geschenkenwinkel met een vintage vibe, heel erg gezellig om te gaan snuisteren, maar vooral ook om eens een praatje te maken met Ganesha, het gezicht achter de Fallen Angels. Ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach naar buiten gaat, maakt tijd voor je en ze staat zelf zo positief in het leven dat ze dat ook aan haar klanten doorgeeft.

4. Hoe gaat het met jouw ambitie? On fleek? Welke doelen staan bovenaan jouw prioriteitenlijst in 2017?

Ik ben sinds vorig jaar veranderd van job, en ben nog steeds heel tevreden met mijn beslissing. Verder vind ik het ook nog steeds geweldig om met mijn blog bezig te zijn, vooral de interactie met mensen en het feit dat mensen interesse hebben in wat ik te vertellen heb, vind ik geweldig. Verder probeer ik niet te veel te dromen, of te stressen over wat ik eigenlijk zou willen bereiken, en zie ik wel wat er mijn pad kruist.

5. Oh, je komt een genie-in-a-bottle tegen en je mag drie wensen doen. Ze zeggen altijd dat je wensen niet mag verklappen, maar laten we voor één keer een uitzondering maken. Wat zijn jouw drie wensen?

Natuurlijk wens ik dat mijn gezin, familie en vrienden gelukkig en gezond mogen zijn en blijven. En dat we samen heel wat geweldige momenten mogen beleven.

Dat we allemaal een beetje meer genieten van kleine dingen in het leven, en ook iets meer verdraagzaam zijn en positiever ingesteld.

Dankjewel Petra voor dit leuke gesprek!

Volg Petra via haar blog en social media!

Facebook: Sprinkles on a Cupcake

Instagram: @petracupcake

Twitter: @petracupcake

Blog: Sprinkles on a Cupcake

Andere: Bloglovin: Sprinkles on a cupcake