5 VRAGEN AAN... VIRGINIE CLAES

5 VRAGEN AAN... VIRGINIE CLAES

1.Iedereen is tegenwoordig druk. Maar bij Self hechten we veel aandacht aan me-time! Plan je zelf voldoende tijd voor jezelf in en hoe regel jij de puzzel van werk, gezin en me-time?

Goede vraag! En vooral een moeilijke puzzle in mijn geval. Met 2 kleine kinderen (1 jaar en 5 jaar) en een onregelmatige agenda (veel presentaties ‘s avonds of in het weekend), is het letterlijk puzzelen om de juiste balans te vinden. Toch vind ik dat nét een uitdaging waar ik energie & voldoening uit haal.

Self betekent voor mij qualitytime met de kinderen doorbrengen. In drukke periodes moet ik ze soms meerdere avonden per week missen, een dagje wellness, een lunch met vriendinnen, sporten, sporten en oja sporten! Zalig, mijn verstand op nul, al de stress lekker uitzweten en terwijl aan de conditie werken terwijl ik tijd doorbreng met vriendinnen! Het komt zelden voor: maar een avondje in de zetel hangen, met een lekker stuk chocolade, een maskertje op mijn gezicht en film op: zaaaalig! Maar eerlijk gezegd… ik ben een social beestje! Hoe drukker, hoe liever!

2. Sometimes you win, sometimes you learn in het leven. Welke raad zou jij aan je-jongere-zelf geven?

 • je omringen met de juiste mensen

 • vooral doen (qua werk) wat je graag doet!

 • altijd jezelf blijven, niet klakkeloos meegaan in trends of dingen doen omdat het zo hoort

 • veel tijd doorbrengen met vriedinnen / genieten

 • rug recht, schouders recht, kin omhoog en ju! Wees dankbaar dat je de kans krijgt op deze aardbol rond te lopen. Ook al heeft het leven soms onprettige dingen voor jou in petto!

 • Verzorg jezelf: innerlijk en uiterlijk: gezonde geest in een gezond lichaam.

3. Wat is jouw ultieme favoriete adresje in België!

Oooooh, ik heb er veel!!

 • voor mijn haren: Twins in Hasselt: een jonge dynamische tweeling met een pracht van een salon

 • voor mijn verzorgingen? Pure bij Sofie Gérimont. Ze werkt trouwens met ‘Self’. Dus beter kan niet.

 • Voor mijn gelnagels en verzorging van handen en voeten ga ik altijd naar MarLeBeau Hasselt

 • Wellness: chateau des thermes Chaudfontaine

 • Restaurant: Casa Paglia en/of La Posta Genk

4. Hoe gaat het met jouw ambitie? On fleek? Welke doelen staan bovenaan jouw prioriteitenlijst in 2018?

Ik heb niet specifiek andere doelen voor 2018. Ik ben supertevreden met wat ik nu heb. Vele leuke presentatie opdrachten in binnen- en buitenland. Zet me op een podium met een micro en ik ben in mijn nopjes.

Ik heb een fantastisch gezin, een toffe man en een geweldige grote groep vrienden. Dus ik wil nog steeds leuke dingen met mijn kinderen, citytripjes & etentjes met vrienden, sporten, enz…

Doe dus maar gewoon copy-paste van 2017 😉

5. Oh, je komt een genie-in-a-bottle tegen en je mag drie wensen doen. Ze zeggen altijd dat je wensen niet mag verklappen, maar laten we voor één keer een uitzondering maken. Wat zijn jouw drie wensen?

1) cliché, maar in de eerst plaats een goede gezondheid, vooral voor mijn kinderen en geliefden!

2) geld maakt niet gelukkig? Neen, maar ik het zou het delen en wat meer kunnen genieten: op mijn oude dag dan hé 😉

3) dat ik ook mijn werk en presentatie opdrachten nog lang mag blijven doen!

Je kan me volgen via:

Facebook: Virginie claes

Instagram: claesvirginie

Twitter: Virginie claes

Andere: www.virginieclaes.be