Back to basics

Back to basics

‘Back to basics’, de hype van deze tijd. Een holle claim die iedereen bezig houdt. Wat betekent het voor jou?

Iedereen zoekt wegen om te herbronnen, die drive weer terug te vinden, het beste uit zichzelf te halen, vol energie in elk avontuur te willen stappen met een frisse spontane blik op de toekomst…

De overload van keuzes maakt het ons erg moeilijk richting te vinden.

Best-selling marketinghypes vandaag hebben morgen misschien hun laatste climax genoten, 101 referenties van experts op social media proberen je tips en tricks aan te reiken, de levenscyclus van producten wordt alsmaar korter…

Waar vind je nu dat ene geheim dat echt werkt, dé basic succesformule die de trendy verjongingsclaims overtreft en je van binnenuit goed doet voelen?

SELF deed me ontdekken dat ‘back to basics’ veel dieper tast dan mijn actieve levensstijl gedisciplineerd door te zetten. Ik sport dagelijks, ben een healthy foody, spendeer een fortuin aan make-up & spa-behandelingen. Een mooie mix van volharding en idealisme! Want heeft die sportieve & healthy lifestyle niet het meest inspirerende en belovende imago voor eeuwige jeugd vandaag?

Toch vergat ik dat ik mijn grootste orgaan, mijn dierbare huid, niet die natuurlijke voeding gaf die ze nodig heeft. Signalen van allergieën hebben me opeens wakker geschud. Verbijsterd was ik! De dermatoloog verplichtte me de hele verzorgingslijn en make-up collecties van dure topmerken nooit meer te gebruiken. Ik was doorheen de jaren ‘chemisch vervuild’ en mijn huid riep ‘halt!’.

Back to basics’ is voor mij ‘je bent wat je op je huid smeert’. 100% natuurlijke voeding voor mijn huid heeft me een boost gegeven. Het geheim zit in de kracht van SELF door haar essentiële natuurlijke ingrediënten die eigenlijk al jaren resultaat bewijzen in tal van toepassingen.

SELF is een dagelijks ritueel geworden! Ik zie dat mijn huid herbront, voel me fitter en de kritische allergiezones hebben plaats geruild voor jeugdige fitheid.

WAW! Je moet het soms echt niet te ver gaan zoeken. Back to basics!