Be good to your skin!

Be good to your skin!

Dat de natuurlijk oliën in huidverzorgingsproducten essentiëel zijn om onze huid te voeden, gezond én jong te houden, weten jullie inmiddels. Je komt deze natuurlijk ingrediënten meer en meer tegen in verzorgingsproducten. SELF is verder gegaan dan het toevoegen van één enkele olie, SELF is gewoon één brok superfood! De voedzame stoffen hebben een verstevigend effect op de huidcellen, ze zijn perfect om het degeneren van de huid tegen te gaan en rimpels te verminderen.

Hoe gebruik je deze producten nu optimaal voor je lichaamsverzoring?!

Scrubben ?!

SELF heeft een vitaliserende scrub ontworpen op basis van mineralen en zouten uit de Dode Zee. Het zeezout zorgt voor het verwijderen afgestorven huidcellen en andere oneffenheden waardoor de huid terug zuurstof krijgt, tegelijkertijd zorgen de oliën en mineralen voor een optimale verzorging van de nieuwe huid. De Fine Deluxe bodyscrub stimuleert de microcirculatie en zorgt voor een zijdezacht en gerevitaliseerde huid. Het is geschikt voor alle huidtypes vanwege de milde korrel, de hydraterende kracht en voedende oliën. De scrub kan perfect dienen voor de gevoelige huid!

Wanneer gebruik je het?
Wanneer je huid droog, oud, minder glans vertoont, is scrubben zeker aangewezen! Maar niet alleen voor onze huid is scrubben goed, het stimuleert onze bloedsomloop en vermindert stress. Je kan best een tweetal keer per week scrubben.

Hoe gebruik je het?
De Fine Deluxe bodyscrub moet je gebruiken op een vochtige huid. Het is ideaal om in de douche te gebruiken. Zorg wel dat je niet uitschuift want het zeezout is vermengd in de voedende oliën.

  1. Maak de huid vochtig.
  2. Meng de scrub alvorens gebruik zodat deze met de olie gemend is
  3. Neem een ruime hoeveelheid op je handen en breng deze aan op je natte huid.
  4. Met draaiende, trage bewegingen de scrub over het lichaam verdelen.
  5. Goed afspoelen

    Gebruik deze scrub niet in het gezicht. Daarvoor gebruik je onze Boost of Oxygen.

De Fine Delicate Body Butter?
Om de verzorging van je huid na het scrubben helemaal af te maken kan je de Fine Delicate body butter gebruiken die je huid gaat voeden en beschermen. Het is beter om elke dag je lichaam in te smeren met een body butter. De Fine Delicate heeft door de superfoods een enorm voedend effect. Hij trekt zeer snel in en gaat de huid hydrateren en herstellen. Je merkt al snel het effect!!

Wanneer gebruik je het??
Je mag Fine Delicate bodybutter zo vaak gebruiken als je wilt. Vooral wanneer je uit de douche of het bad komt. Dan heeft je huid nood aan extra hydratatie. Je kan deze ook gebruiken nadat je in de zon bent geweest want ze bevat een grote portie Aloë Vera!

Hoe gebruik je het??
Neem wat Fine Delicate in je handen en smeer je lichaam zachtjes. Als je draaiende bewegingen gebruikt bij het insmeren ga je ook de bloedsomloop stimuleren en de celstofwisseling activeren. De Body Butter zal dan sneller en dieper in de huid trekken voor een nóg betere werking!

Geniet van de heerlijke SELF producten en wordt blij van het resultaat! You will love it!