Behoud een sterke weerstand!

Behoud een sterke weerstand!

Ik probeer zoveel mogelijk natuurlijk te leven. Op beautyvlak ben ik natuurlijk helemaal verslaafd aan mijn eigen #SELF producten, maar het gaat voor mij ook verder dan dat. Zo heb ik ook enkele trucjes om mijn immuunsysteem en weerstand sterk te houden op een natuurlijke manier.

Vitamine C

Vitamine C is zonder twijfel een van de beste tips voor je weerstand lekker hoog te houden. En dat kan op een heel eenvoudige manier: een glaasje water met citroensap op kamertemperatuur om de dag mee te starten of sinaasappelsap bevat heel wat vitamine C! PS: vitamine C is ook heel goed voor je huid.

Ginger shots

Ohlala, heb je ooit al een gember shot genomen? Dit is serious business babes! Maar echt wel super super goed voor je imuunsysteem. Het wordt ook vaak gebruikt als je gaat detoxen, of in juices want het werkt ontstekingswerend! Zodra ik me wat slapper voel, ga ik aan de ginger shots! PS: wat ook goed is: wheatgrass shots of een stukje van gember toevoegen in je smoothie of zelfs in je thee.

De zon!

En altijd goed om je weerstand te boosten: de zon! Met mate natuurlijk. Maar een beetje zon is ideaal om je vitamine D levels omhoog te krijgen. Je gaat je in 1.2.3 heel wat beter voelen! Als de zon in de winter schijnt moeten we zeker even de kans nemen om ervan te genieten! Desnoods neem je je favoriete dekentje mee, sla het om je heen, neem een lekker warm dranke mee … en genieten maar!

PS: wil je nog een oude weerstandbooster horen? Eentje die ik van mijn grootouders leerde? Op een stukje rauwe knoflook knabbelen. Knoflook zit namelijk boordevol goede sterke eigenschappen! Wel goed de tandjes poetsen daarna!