DIY: geef nieuw leven aan je gebruikte verpakkingen

DIY: geef nieuw leven aan je gebruikte verpakkingen

De krokusvakantie komt eraan, ik hoor de kindjes al ‘joepie, het is vakantie’ roepen! Het is fijn om extra tijd door te brengen met de kids maar voor veel ouders en grootouders is het niet evident. Want hoe ga je die kinderen blijven entertainen? Is het tijd voor een uitstap of blijf je gezellig binnen? Als ik de voorspelling zo bekijk dreigt de krokusvakantie letterlijk in het water te vallen. Bewolkt en regen, niet echt ideaal voor een uitstap. Maar thuisblijven kan ook gezellig zijn, zet de kinderen aan het werk en maak er een toffe knutselnamiddag van!

De verpakking van SELF

Bij SELF vinden we duurzaamheid belangrijk, ik heb echt lang nagedacht over de verpakkingen. Een puur product in een vervuilende verpakking, dat werkt niet… Daarom zijn al onze verpakkingen recyclebaar, daar kan je meer over lezen in deze blog. Naast de verpakking zijn de groene verpakkingschips gemaakt van maïs, dit is een biologisch afbreekbaar alternatief voor piepschuim en dus veel beter voor de natuur!

Ik krijg heel regelmatig zoveel leuke foto’s en video’s van ouders, grootouders of leerkrachten die de verpakkingen van SELF gebruiken om te knutselen. Geef onze potjes nieuw leven, gebruik ze bijvoorbeeld als herinneringenpot, een opbergdoosje voor juwelen en je sleutels of maak er een cadeautje van. Met onze groene verpakkingschips kan je allerlei creaties en beeldjes maken. Gebruik een klein beetje water en plak ze aan elkaar.

“knutselen

Wedstrijd: deel jouw foto of video

Ik vind het heerlijk om te zien dat zoveel SELF-lovers nieuw leven geven aan hun potje of verpakkingen, daarom organiseren we deze week een leuke wedstrijd. Deel jouw #SELF knutselmoment met ons en wij kiezen de leukste foto uit. De gelukkige krijgt 4 tickets voor Plopsa (2 volwassenen en 2 kids). Plezier gegarandeerd!

Hoe kan je meedoen?

– Trek een foto met de kinderen, de groene bolletjes, de knutselwerken en een pot SELF. Dan zien we direct dat het om een SELF knutselmoment gaat. ☺️

– Plaats deze op jouw Facebook of Instagram, vergeet SELF niet te taggen zodat we jouw foto zien.

De winnaar maken we binnen twee weken bekend. Ik wens je graag veel knutselplezier en mooie momenten samen!

Liefs, Team SELF