Een stralende huid van binnenuit!

Een stralende huid van binnenuit!

Een mooie huid hangt niet alleen af van je skincare­ al helpt het natuurlijk wel: zeker als je ook aandacht geeft aan de ingrediënten in je producten. Natuurlijke beauty zoals SELF gaat je huid op een veilige manier verzorgen zonder ingrediënten die boosdoeners zijn voor je huid.

Maar een mooie huid krijg je ook door een gezonde levensstijl: genoeg slaap, hydratatie en beweging zijn noodzakelijk. Stress vermijd je best en ook je eten kan je hierbij helpen!

SUPERGEZONDE FOODS

Natuurlijk is super gezond voor je lichaam, ook super gezond voor je huid! Groenten als boerenkool daar haal je héél wat vitamientjes uit en dat ga je ook zien aan je huid.

AVOCADO & NOTEN

Als je wat bloggers volgt of een fervente instagrammer bent, dan kan je er niet omheen: iedereen is avocado­crazy én terecht !! Toast met avocado en een gepocheerd ei is een lekkere klassieker geworden. En wil je gezond snacken? Dan grijp je best naar nootjes! En dan bedoel ik niet de paprika duivelse nootjes, maar denk eerder aan walnoten!

BESSEN

Boordevol gezonde vezels en anti­oxidanten en dus heel heel goed voor je huid: blauwe besjes! Heel lekker om toe te voegen aan je ontbijt yoghurt! Of ook fijn als snack tussendoor. Neem gewoon een bakje mee naar het werk en je knabbelt er tussendoor wat op. Zo stil je de honger én ben je heel gezond bezig!

LEKKER ONTBIJT RECEPTJE?

Wissel een laag verse rode vruchten af met Griekse Yoghurt. Werk af met geroosterde amandelen, deze zijn rijk aan gezonde vetten. Hou je van wat zoeter? Dan is een lepeltje honing ideaal! Zo één kommetje bevat de nodige eiwitten, vezels, antioxidanten én hartstimulerende vetten, super toch?!