Heb ik mijn voornemens van 2016 gehaald?

Heb ik mijn voornemens van 2016 gehaald?

Ohlalaaa, we tellen bijna af naar het nieuwe jaar!! Het lijkt wel alsof 2016 voorbij gevlogen is en er stond nog zoveel te doen op mijn lijstje. Ai ai ai. Welke goede voornemens nam ik aan het begin van 2016 en waar sta ik nu?

SPORTEN
Ik denk dat méér sporten het méést gestelde doel is ter wereld. Iedereen begint met goede moed en volle goesting aan het nieuwe jaar. Misschien zijn er enkele kilootjes blijven hangen na de feestdagen en dan denken we allemaal, “in het nieuwe jaar ga ik méér sporten!!” Ohjaaa ik ook! En is het gelukt? Ik ben in totaal drie keer geweest… ai ai ai ik zal maar niet beginnen nadenken over excuses. Dit doel is duidelijk een FAIL.

TIJD MAKEN OM OPNIEUW TE BACKPACKEN EN TE REIZEN
Ik hou heel erg van reizen. En op mijn to do lijstje staat er nog iets dat ik heel graag had willen doen in 2016: terug meer tijd maken om te backpacken en een fantastische rondreis maken. Helaas is het er niet van gekomen door tijdsgebrek, maar wie weet wat voor een mooie reis staat er mij in de toekomst nog te wachten… Deze schuif ik dus graag door naar het nieuwe jaar!

MEER TIJD VOOR MIJN GEZIN
Wat mij wél gelukt is: méér tijd maken voor mijn gezin! Ondanks dat ik mijn eigen merk Self opgericht heb, vind ik het echt wel belangrijk dat ik genoeg tijd maak voor mijn gezin. Een evenwichtige werk & privébalans vinden, is iets waar heel veel mensen het moeilijk mee hebben. Er wordt tegenwoordig zoveel geëist, zoveel flexibiliteit, je mails de klok rond checken enzo. Je zou soms nog bijna je privéleven vergeten. Niet doen!! Ik heb gezocht naar een mooi evenwicht én gevonden en ik ben héél erg blij dat ik dit doel in 2016 wél behaald heb!

SELF LANCEREN
Natuurlijk stond ook mijn grote droom tussen mijn doelen van 2016. 2016 zou hét jaar worden waarin ik Self lanceer en jaaaa hoera! I DID IT! Het kost soms bloed, zweet en tranen (niet letterlijk oef) maar mijn merkje doet het super goed! Soms zelfs boven verwachtingen want ik keerde bijvoorbeeld in oktober niet met lege handen terug van de prestigieuze Pure Beauty Awards in Londen! Ik ben ook zo blij met alle steun die jullie me geven en alle fantastische reviews daar doe ik het voor!! Dus nu het einde van het jaar dichterbij komt, wil ik jullie nog eens heel erg bedanken! Ik wou dat ik het één voor één persoonlijk kon doen. Lieve Self-liefhebbers, dankjewel uit de grond van mijn hart!

En wat mijn voornemens voor 2017 zijn? Dat lees je volgende week! HAPPY NEW YEAR !!!