HET BELANG VAN EEN MILDE REINIGER

HET BELANG VAN EEN MILDE REINIGER

NIET VERGETEN TIJDENS JE AVONDROUTINE

Ik ben het ook al wel eens vergeten na een érg lange dag of na een leuk feestje en dan kruip je met make-up (ai ai ai) of zonder je huid te reinigen in bed. De ochtend nadien voel ik me dan niet echt fris en vooral ook schuldig, want ja, ik was heel erg moe, maar heel even reinigen en mijn huid kon zich weer lekker herstellen ‘s nachts en nu kreeg het tegenwerk van die make-up. Niet goed! Dat probeer ik dus ten volle te vermijden. Ook al ben je doodmoe, komt de zon alweer terug op – probeer echt altijd even je huid te reinigen – ik ben er geen fan van, maar doe het zelfs met een eenvoudig reinigingsdoekje! Geen excuses meer. En dan ‘s ochtends natuurlijk een goede, verfrissende échte reiniging.

OOK IN DE ZOMER GOED REINIGEN VOOR DE ZONNEBESCHERMING WEG TE SPOELEN!

Het is dus heel erg belangrijk om je huid ‘s ochtends en ‘s avonds te reinigen. En dan vooral de focus te leggen op ‘s avonds, want dan moet je het vuil van de hele dag eraf wassen: vervuiling, make-up, zweet, overtollig talk én ook zeker nu in de zomer, je zonnebescherming! Wanneer je je huid niet gaat reinigen, vergroot je de kans op onzuiverheden, puistjes, onderhuidse ontstekingen en is een egale en mooie gezonde huid ver weg.

EEN MILDE MAAR EFFECTIEVE REINIGING

Je reiniger moet dus bestand zijn tegen heel veel viezigheid en je huid diep reinigen, maar op een milde manier. Zo zijn reinigers met heel veel schuim eigenlijk uit den boze, want die gaan je huid alleen maar strippen, de natuurlijke huidbarrière aantasten en zo je huid uitdrogen. Kies voor een milde, niet schuimende reiniger, ook als je een vette of gemengde huid hebt, want het uitdrogen van je huid gaat alleen maar meer talgproductie op gang brengen en zo ga je alleen nog maar méér glimmen. Een milde reiniger gaat diep tot in de poriën reinigen, maar je huid achteraf niet squaky clean en trekkerig achterlaten.

SELF BOOST OF FRESHNESS

Ik heb zelf natuurlijk gekozen voor een zachte reiniger die gebruikt kan worden door elk huidtype, zelfs de meest gevoelige. De Boost of Freshness reiniger is een verfrissende, zacht reinigende gelaatsmelk met een multifunctionele werking. Ze gaat alle make-up en andere onzuiverheden verwijderen zonder je huidbarrière te beschadigen of uit te drogen. Zelfs op de delicate en dunnere huid rond de ogen mag je Boost of Freshness gebruiken. Onze reiniger heeft superieure reinigingskwaliteiten, maar laat de huid ook gevoed achter en gaat de vochtbalans niet aantasten. Integendeel, door heel wat voedende ingrediënten gaat je huid achteraf heerlijk zacht aanvoelen.

HEB JIJ DE BOOST OF FRESHNESS REINIGER AL GEPROBEERD?

Ontdek onze Boost of Freshness reiniger in de SELF shop, je vindt er nog meer informatie en ook alle ingrediënten in de INCI-lijst (ingrediëntenlijst)!