Konjac spons, your skin's new best friend!

Konjac spons, your skin's new best friend!

Ken je het gevoel dat je huid dof en niet zuiver is? Een beetje alsof het zijn glans verloren is? Ze voelt droog, ruw, niet glad … het voelt gewoon niet goed. Het lijkt alsof er niets helpt om de huid terug te laten stralen… Goed nieuws, het lijkt alleen maar zo!

Dat gevoel van dofheid wordt vaak veroorzaakt door de ophoping van dode huidcellen, seizoensgebonden veranderingen en restanten die overblijven van make-up etc. Onze huid lijkt ouder, krijgt minder voeding, stikt bijna en verliest haar glans. Vuil hoopt op, de poriën verstoppen en we krijgen een oneffen huid. Het klinkt akelig maar dat is het niet. Want het goede nieuws is dat het proces van huid verjonging eenvoudig is en slechts een lichte afschilfering van de huid vereist.

Onze SELF face scrub is volledig natuurlijk en bevat een mix van de beste oliën die de huid voeden en verjongen. De scrub is samengesteld om onze huid te geven dat wat het nodig heeft! De gemalen frambozenpitjes gaan samen met de mineralen en enzymes de onzuiverheden verwijderen, ze zullen je huid terug glad en gezond maken maken en opnieuw doen stralen! Wil wil dat nu niet!?

We kunnen onze huid extra stimuleren door gebruik te maken van een natuurlijk scrub-middel zoals de Konjac Spons. De spons helpt de dode huidcellen en onzuiverheden verwijderen waardoor je huid terug zuurstof krijgt én gezond wordt. Ik moet toegeven, eerst wist ik zelf niet goed wat een Konjac spons was. Ik was ook niet helemaal zeker of het ‘wel te vertrouwen’ was. Ik heb gedurende een half jaar uitgebreid getest. Wauw!! Het zorgt voor een zachte, subtiele scrub!
De spons is gemaakt van de Konjac plant die van nature voorkomt in de warme streken in Japan & Indonesië. De plant is gekend voor het diep reinigen van de huid en het zachtjes scrubben, de spons is zeer zacht en elastisch, je kan ze prima gebruiken voor je gezicht en hals! Ik gebruik deze sponjes om mijn make-up te verwijderen, het gaat sneller en is gemakkelijk! De sponsjes zijn ideaal voor dagelijks gebruik, zelfs voor de gevoelige huid!!

Neem zeker een kijkje bij onze specials! Om je dagelijkse beauty- ritueel nóg leuker te maken hebben we gekozen voor een prachtig SELF konjac-hart!

Heerlijk zo een SELF-moment!