Maak je huid lenteklaar!

Maak je huid lenteklaar!

Maak je huid lenteklaar!

Heb je het gevoeld afgelopen week? De lente is in het land! Hier en daar zie ik al wat meer groen aan de bomen en staan er bloemetjes in bloei. Ik heb de zon op mijn gelaat gevoeld en dan weet ik: tijd om mijn huid lenteklaar te maken!

Hallo lenteglow!

Tijdens de winter ben je misschien niet aan de slag gegaan met je scrub of exfoliant. Zonde!

In de winter heb je sowieso al meer kans om een vale, doffere teint te krijgen. Maar no worries, om die frisse glow weer tevoorschijn te toveren, gebruik ik mijn Boost of Oxygen Facial Scrub. Een heerlijke, zachte én toch doeltreffende gelaatsscrub die de dode huidcellen gaat verwijderen. Scrubs kunnen soms te hard zijn voor je gelaat, maar ik maak gebruik van een exclusieve, natuurlijke formule met rijstkorrels waarmee je op een milde wijze kan gaan scrubben. De scrub bevat ook heel veel voedende bestanddelen zodat je huidje niet uitgedroogd achterblijft, maar lekker zacht en fris aanvoelt én weer straalt!

Vergeet je lichaam niet!

Ook mijn lichaam krijgt na de winter natuurlijk een hele scrubbeurt met de Fine Deluxe Bodyscrub! Ik heb hem speciaal verpakt in een superdeluxe verpakking zodat hij ook nog eens heel mooi oogt op je badrand of in de douche! Deze scrub moet je niet verstoppen in een badkamerkastje! De lichaamsscrub kan gebruikt worden voor élk huidtype en is nog steeds heel mild voor de huid. Je gaat geen krasjes maken in de huid door te scrubben, maar wel je huid superzacht maken dankzij de samenstelling op basis van zoutmineralen uit de Dode Zee! Voor een zijdezacht én gehydrateerd gevoel achteraf heb ik ook heel wat plantaardige oliën laten toevoegen zodat het scrubben een écht luxueus ritueel kan zijn! En natuurlijk verwen ik mijn huid achteraf met de heerlijke Fine Delicate bodybutter voor een op en top zacht gevoel. Een fantastisch duo om in je badkamer te hebben én om jezelf helemaal lenteklaar te maken! Laat de zon maar komen!