MET DEZE TIPS DOORSTA JIJ DE FEESTDAGEN MET GLANS!

MET DEZE TIPS DOORSTA JIJ DE FEESTDAGEN MET GLANS!

Nog maar enkele dagen en we schuiven onze voeten weer onder tafel om te genieten van heel wat lekkers tijdens de feestdagen! Maar misschien ervaar jij die feestdagen wel eerder wat stressvol? Ik begrijp dat helemaal! Daarom deze tips om de feestdagen met glans te doorstaan!

Outfitstress, kookstress? Schrap het maar allemaal van je lijstje dit jaar.
Vooraf plannen is mijn TOPTIP om de feestdagen te overleven. Die outfit? Die mix & match je al van tevoren in elkaar? Niks in de kleerkast, wacht niet tot de drukste shopmomenten vlak voor de kerstdagen, maar denk in het jaar al eens aan een leuke outfit! Kookstress? Een traiteur is een magic word én je kan zelf ook heerlijk genieten van de feestmaal zonder zelf achter het vuur te staan!

Wat neem je mee voor de gastvrouw? Natuurlijk neem ik een #SELF presentje mee!
Een leuke bodywash die je ook als handwash kan gebruiken, of de overheerlijke #SELF geurkaars zijn budgetvriendelijke cadeautjes. Wil je je gastvrouw meer in de watten leggen? Dan kan je een Fine Deluxe Body Butter meenemen, ik durf er geld op te verwedden dat je heel wat kerstpuntjes scoort! Toch nog wat andere alternatieven nodig? Ook altijd leuk als cadeau: een mooie marmeren kaasplank, een flessenstop voor op de champagne of wijnflessen, een klassieke rode lipstick als je gastvrouw een beautylover is of een grote bos bloemen brengt altijd plezier in huis!

Cadeaustress? Daar doen wij niet meer aan mee.
Hoe we dat opgelost hebben? 1. Lijstjes maken en 2. Een duidelijk budget afspreken. Zo koop je zéker iets wat plezier doet én op die manier zit iedereen in dezelfde prijsklasse te shoppen!

Voel je je toch nog wat gestresseerd?
Begin dan tijdig aan je pamper-sessie voor je naar de feestelijkheden vertrekt! Laat dan een lekker warm bad vollopen en trek extra tijd uit om je op te maken! Geniet van je ontspannende bad en voel de kerststress zo verdwijnen!! En de ochtend na de feesten? Trek je stapschoenen of rubberen boots aan en ga even unwinden in het bos!! Héérlijk om terug even in balans te geraken na de drukke feestdagen!

Ervaar jij soms kerststress?