Mooi van binnenuit met het beste van de natuur

Mooi van binnenuit met het beste van de natuur

Ware schoonheid begint vanbinnen. Dit heb je waarschijnlijk wel vaker gehoord! En eigenlijk mag je het ook letterlijk nemen, want alles wat je eet en drinkt heeft een impact op jouw huid. Een gezonde levensstijl is daarom samen met huidverzorging de basis van een gezonde glow! Bij SELF kennen we de kracht van natuurlijke ingrediënten. Onze producten zijn 100% natuurlijk en echte energiebommetjes voor de huid. Ze bevatten allerlei goede ingrediënten die gekend zijn voor hun speciale werking. Al dit goeds van moeder natuur kan natuurlijk ook gewoon in de keuken gebruikt worden. En omdat de zomer bijna in het land is, zet ik vandaag alle ingrediënten van SELF op een rijtje en deel ik hoe jij ze verwerkt in zomerse drankjes en gerechten!

Het mooiste van moeder natuur

Laat ik je eerst kort wat meer vertellen over de verschillende SELF-ingrediënten! In de producten van SELF zitten natuurlijke ingrediënten waarvan de werking bewezen is. Zo gebruiken we kokosolie, macadamia, argan, sheaboter, aloë vera en oliën van mandarijn en geranium.

Al deze prachtige ingrediënten hebben elk hun eigen voordelen. Zo is kokosolie rijk aan antioxidanten en beschermt het tegen vroegtijdige veroudering en vrije radicalen. Macadamia is dan weer goed tegen rimpels en voor hart en bloedvaten. Argan stimuleert de productie van nieuwe huidcellen en sheaboter helpt de huid diep te hydrateren. Aloë vera heeft dan weer een kalmerende werking en oliën van mandarijn en geranium zijn goed tegen huidirritaties.

Je hoort het, de ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen omwille van hun geweldige voordelen! En de combinatie maakt van de SELF-productjes echte energiebommetjes voor de huid!

Zomerse inspiratie

Heerlijk, de zomer komt eraan! Dat vraagt uiteraard om lekkere zomers gerechten en drankjes. Al is het soms wat moeilijk om inspiratie te vinden. Een beetje afwisseling qua gerechten is altijd welkom! Daarom deel ik vandaag mijn favoriete zomerse recepten op basis van enkele SELF- ingrediënten waardoor je onmiddellijk zin krijgt in de zomer!

Pink coconut berry smoothie

I love la vie en rose! Dit receptje is er eentje van nutritionstripped.com en ziet er heerlijk uit! Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar als ondernemer heb je er niet altijd tijd voor. En dan steek ik snel iets in mijn mond (ja, schuldig!), wat uiteraard slecht is. Zo’n ontbijt smoothie kan je ’s avonds klaarmaken zodat je ’s morgens direct ontbijt hebt. Een aanrader!

Het enige wat je nodig hebt is kokosmelk en kokosnootstukjes, water, bevroren bessen, courgette, chiazaadjes en vanille- eiwitpoeder. Voeg alles toe aan de blender en mixen maar! Het receptje vind je op de website van Nutritionstripped: https://nutritionstripped.com/coconut-berry-smoothie/

MOOI VAN BINNENUIT

Rucola slaatje met macadamia nootjes

In de zomer mogen frisse slaatjes niet ontbreken! Soms ontdek je hemelse combinaties, zoals dit rucola slaatje met macadamia nootjes van Lunchboxbunch.com. De nootjes voegen iets crunchy toe, heerlijk! Het enige wat je nodig hebt is mango, avocado, macadamia nootjes, rucola en een paar extra ingrediënten voor een frisse dressing. Voeg alle ingrediënten toe aan een grote kom. Voeg de dressing toe en voila: simpel, gezond en snel klaar!

Wie zegt dat slaatjes saai zijn heeft het dus goed mis! Het receptje van de Lunchboxbunch vind je hier: http://kblog.lunchboxbunch.com/2011/05/arugula-salad-mango-macadamia-avocado

MOOI VAN BINNENUIT

Aloë vera water

Je hebt aloë vera water misschien ook al in de supermarkten gespot, het is een van de opkomende trends. En terecht, want het is supergezond! Je kan het dus gewoon zo kopen of je maakt het zelf. Al is dat wat moeilijker, omdat je de gel niet overal vindt. Aloë vera water bevat kleine stukjes aloë vera die lekker fris zijn in de zomer! Hydratatie is zo belangrijk bij warmer weer, en aloë vera water is een leuk alternatief als je niet zo’n fan bent van water.

MOOI VAN BINNENUIT

Bring out your SELF inner beauty! Dat doe je zeker met deze drankjes en dit fris slaatje.Je bent wat je eet en wat je smeert, alles begint dus met een gezonde levensstijl en goede huidverzorging. Kies daarom voor de meest natuurlijke en gezonde ingrediënten! Heb jij nog lekkere zomerse recepten? Laat het me zeker weten!