Novellas4Fertility x Self: Gezond zwanger worden

Novellas4Fertility x Self: Gezond zwanger worden

Bij Self hechten we enorm veel belang aan het veilige en milde karakter van onze producten. Naast 100% natuurlijke ingrediënten kiezen we ook bewust voor vegan en zorgen we ervoor dat onze producten geschikt zijn voor de meest gevoelige huidjes. Hierdoor is Self veilig te gebruiken bij baby's en kindjes, maar ook tijdens een fertiliteitstraject of tijdens en na een zwangerschap.

We zijn dan ook méga enthousiast en trots dat wij officieel partner zijn van Novellas4Fertility, een project - of eerder een diepgewortelde missie - waar wij volledig achter staan. Benieuwd? We vertellen je er graag meer over!

Wat doet Novellas4Fertility?

Novellas4Fertility is een fantastische organisatie die koppels helpt in hun traject om zwanger te worden. Want helaas is zwanger worden niet voor iedereen vanzelfsprekend. We zien dat de vruchtbaarheid wereldwijd drastisch achteruitgaat. Onze (toxische) leefomgeving en levensstijl spelen hier een rol in. Een grote boosdoener? Hormoonverstoorders! Deze sluipen vaak onopgemerkt ons dagelijks leven binnen, vermomd als onschuldige ingrediënten in allerlei producten. Bij Novellas4Fertility bieden ze daarom waardevolle tips en tools aan om je hormonen weer in balans te krijgen. Maar ook op emotionele ondersteuning, wat zo belangrijk is tijdens de reis naar het ouderschap, zetten ze volop in.

Meer info

Waarom zijn we zo enthousiast?

Gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende rust zijn cruciaal voor een goede vruchtbaarheid. Daarnaast is het vermijden van hormoonverstorende stoffen een zeer belangrijke stap. Veel dagelijkse producten bevatten stoffen die je hormoonbalans kunnen verstoren. Maar bij Self spelen we altijd op veiligheid. Wij ontwikkelen producten die volledig vrij zijn van hormoonverstorende stoffen, 100% natuurlijk en veilig! We helpen jullie om een veilige en gezonde omgeving te creëren, wat zo belangrijk is in de fase van zwanger worden.

Onze missie samen met Novellas4Fertility

Door onze krachten te bundelen kunnen we koppels ontzorgen in de zoektocht naar clean beauty. De samenwerking tussen Novellas4Fertility en Self betekent dat je nu niet alleen toegang hebt tot geweldig advies en coaching, maar ook tot producten die je helpen om in een gezonde en natuurlijke omgeving te leven. Of je nu net begint met je kinderwens of al een traject hebt doorlopen, deze samenwerking biedt een benadering om jouw kans op een gezonde zwangerschap te vergroten.

Shop the look

Added to cartBekijk winkelwagen

Self, dat is ook zelfzorg

Het traject om zwanger te worden kan emotioneel uitdagend zijn. Ook daar willen we met Self een steentje aan bijdragen. Het is belangrijk om tijd te nemen voor jezelf en voor jullie als koppel. Stress verminderen en zelfzorg inplannen. We geven jullie alvast een paar kleine (en misschien wel vanzelfsprekende) tips mee. Want kleine momentjes maken vaak een groot verschil.

  • Een ontspannend bad doet wonderen: Wist je dat je onze body scrub kunt gebruiken als een heerlijke badolie? Doe een eetlepel scrub in het warme water en er ontstaat een heerlijk geurende olie.
  • Een relaxerende massage: Onze body butter is perfect om je partner mee te masseren en nog eens lekker intiem te zijn.
  • Nood aan een portie glow? Met onze facial roller geef je je gezicht in no-time een heerlijke massage.
  • Een maskertje, het ultieme Selfcare moment: Het masker van Self geeft je een enorme hydratieboost. En hoe leuk is het om je partner hierin te betrekken? Let love rule.

Hou zeker onze social media kanalen goed in de gaten, want in de komende weken komen er allerlei tips & tricks van Marjan Lens, fertiliteitscoach bij Novellas4Fertility, online. Samen maken we het traject naar het ouderschap een stukje mooier en gezonder.

Volg ons op instagram