SELF, OOK VOOR DE MATURE HUID!

SELF, OOK VOOR DE MATURE HUID!

DE INGREDIENTEN

Sowieso is voor elke huid, maar ook zeker voor de mature huid hydrateren het allerbelangrijkste! Maar SELF zit boordevol verwennerij voor je huid met ingrediënten die écht werken.

Sheaboter

Sheaboter bevat bijvoorbeeld vitamine A, wat gaat werken op de textuur van je huid, de huid ook egaler zal maken en pigmentatie zal bestrijden. Bovendien stimuleert het de celdeling wat de aanmaak van collageen bevordert. Dankzij collageen blijf je huid stevig en lekker vol. Vitamine F is rijk aan essentiële vetzuren en zorgt voor een goede hydratatie en herstelt de droge en ruwe huid. Een mature huid is vaak al droger, extra voedingsstoffen zijn dus zeker nodig.

Argan

Argan is het Marokkaans goud. En terecht, want het zit echt vol vitamines die je huid doen stralen en die huidveroudering tegen gaan. Ook weer heel veel vitamine E tegen de vrije radicalen, maar ook het efficiënte feraluzuur. Dat is een van de krachtigste antioxidanten dat eventuele zonneschade van de huid gaat herstellen.

Macadamia

Heerlijk voedend voor de huid, dankzij de vitamine A en vitamine E! De celvernieuwing wordt gestimuleerd. Je gaat een mooie, stralende huid krijgen! Macadamia is een heel mooi en sterk voedend ingrediënt dat de huidveroudering tegengaat!

Aloë vera

Aloë vera staat gekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen, maar ook op anti-aging vlak is het een dankbaar ingrediënt, want het zit boordevol vitamine A, E en ook C! Vitamine C is een niet te missen ingrediënt in de strijd tegen de huidveroudering!

SELF = OOK ANTI-AGING!

Geen loze beloftes bij SELF, maar wel krachtige en voedende ingrediënten boordevol goede vitamines die ook gaan werken tegen de huidveroudering!