Treat your skin with a Konjac!

Treat your skin with a Konjac!

WAT IS EEN KONJAC SPONS?

Eigenlijk is het een natuurlijke spons die al jaren en jaren gebruikt wordt, héél erg goed voor je huid! Ze wordt gemaakt van de wortels van de konjac plant, een plant die in Azië leeft op zeer grote hoogte, deze zit boordevol mineralen en natuurlijke alkaline.

WAAROM IS HET GOED VOOR JE HUID?

Door de natuurlijke alkaline heeft het een neutrale pH waarde en gaat het je huid niet uit balans brengen. De sponges stimuleren de doorbloeding, zorgen voor een nieuwe groei van huidcellen en bestaan uit natuurlijke vitaminen ( A, E, D, B1, B2, B6, B12 en C ), verder zit het boordevol antioxidanten en mineralen waardoor het ook goed is voor je huid: het gaat zacht exfoliëren terwijl je ook je huid ermee reinigt. Je huid zal stralen! Zeker in combinatie met de milde, voedende SELF gelaatsproducten merk je het verschil!

HOE TE GEBRUIKEN:

Heel eenvoudig! Bij het allereerste gebruik gaat de spons droog en hard aanvoelen. Hou het onder warm water en de spons gaat zich vullen met water en gaat zacht aanvoelen. Nu kan je kiezen: gebruik het met een reiniger of zonder en maak een zachte cirkelbeweging op je gelaat!

Ben je geen fan om dit op je gelaat te gebruiken: ik heb er ook eentje hangen voor mijn lichaam, want je huid wordt er zo lekker zacht van!!

Spoel je spons na gebruik heel erg goed uit, en hang ze ergens te drogen. Ze gaat weer hard opdrogen, maar van zodra je ze weer onder het water houdt, gaat ze weer zacht worden. Hou er wel rekening mee dat je de spons goed uitspoelt, om bacteriën tegen te gaan. Indien je wenst kan je de spons uitkoken of overgieten met heet water. Ik neem sowieso elke maand een nieuwe spons om het zo hygiënisch mogelijk te houden!

Probeer het eens uit én voor je het weet heb je een nieuwe favoriete skincare-tool! Je vindt mijn favoriete Konjac Sponges, de Boost of Softness, hier in de Self webshop!