Valentijn, dat is liefde voelen voor iedereen

Valentijn, dat is liefde voelen voor iedereen

Valentijn, de dag van de liefde. Het is de dag waarop we onze partner bedanken voor zijn of haar steun en onvoorwaardelijke liefde. Liefde kan je natuurlijk voor iedereen voelen, misschien voel jij liefde voor jouw viervoeter, je lieve dochter, zoon of die fijne buurman die zoveel voor je doet. Twee weken geleden deelden heel wat SELF-lovers foto’s met de persoon, een huisdier of soms zelfs een item die zij graag extra in de bloemetjes zetten op deze dag. Geen ‘cliché’ valentijnsblog vandaag, maar eentje gevuld met al jullie lieve foto’s en bedankjes. En dat zijn er heel wat!

Voor alle gezinnen, de liefste kids en kleinkinderen

We kregen zoveel mooie foto’s toegestuurd van gezinnen, kids en kleinkinderen en dat met de fijnste bedankjes! Het zijn er net te veel om allemaal op te sommen, maar we willen er toch enkele extra in de kijker zetten. Fijn om al die liefde te zien!

– Claudia B.: “De liefde van mn leven en mn self-partner in crime! Met allebei een gevoelig huidje genieten we elke dag samen van een momentje self.”

– Fien V.S. over haar zoontje: “ik kreeg van hem de rimpels maar het zijn rimpeltjes van pure liefde! :-)(en dan wou ik ook nog eens de papa die achter de camera zit ook eens bedanken!) Hij is een toppertje!”

– Sarah L.: “Mijn grote liefdes zijn mijn zoon en mijn man. Maar omdat mijn zoon die bon heel goed kan gebruiken voor producten van self voor zijn eczeemhuidje, zet ik een foto van hem”

-Linda P.: “Mijn twee geweldige dochters, morgen gaan we tekenen voor ons nieuwe huisje! Onze vrijheid, ons nieuwe begin! Wat zullen daar de bloemen mooi staan! liefs Linda”

 

“gezinnen"

Voor alle viervoeters

Omdat huisdieren er altijd voor ons zijn, zelfs in moeilijke tijden. De liefde die je van jouw viervoeter krijgt is zo puur, daarom verdienen alle huisdieren ook wat extra liefde op Valentijn!

– Nanette B.: “M’n meisje pebbles! Ze heeft zich de afgelopen twee jaar echt ontpopt als hulphond. Zonder officiële training helpt ze me overal bij. En zo goed, dat we vorige week een grote stap hebben durven nemen. We zijn uit het ouderlijk huis gegaan en wonen nu saampjes.”

– Heidi D.W.: ” We ‘ve been through a lot togheter! Always by my side , solid as a rock! Unconditional love, My Furry Valentine”

“huisdieren"

Voor je steun en toeverlaat

Voor die ene speciale man of vrouw die jou steeds steunt door dik en dun. Voor die onvoorwaardelijke liefde die je steeds van hem of haar krijgt en de mooie momenten die jullie al samen beleefd hebben.

– Carola N.: “Mijn kanjer die mij steunt in mijn revalidatie”

– Fabienne Vdw:” Mijn man, mijn soulmate, mijn beste vriend, de beste papa voor ons 2 dochters, de liefste en meest behulpzame persoon die ik ken…”

– Iwan C.:” The love of my life. She puts a smile on my face, everyday again <3″

– Tijl G.:” Ik wil mijn liefste vrouwtje Eveline eens flink verwennen, en tonen dat Ik haar doodgraag zie. Zo doe ik mijn naam als ValenTIJLtje alle eer aan bij haar !”

“partners

Voor familie, de beste grootouders, ouders, zussen én vriendinnen

We kregen heel wat foto’s van geweldige oma’s die er steeds zijn voor hun kleinkinderen, bedankjes voor de allerbeste ouders, zussen en vriendinnen.

– Jackie T.:” Me alle beste vriendin Anja Al 46 jaar vriendinnen!! Ook al hebben we geen geluk,onze vriendschap kan nooit meer stuk!!”

– Anne-mie B.: “SELF-ie met mijn zus vlak voor ik ging trouwen. Buiten mijn zus, is ze ook mijn beste maatje!”

– Chloë V.: “Die ene speciale persoon… Mijn bestie Stéphanie wil ik graag eens extra in de zetten! Mooie momenten en momenten met een traan. Allemaal mooie herinneringen! Zij verdient het om zich eens extra te verwennen. De persoon, de vriendin die steeds voor mij klaarstaat. S&C”

“grootouders

Voor de speciallekes

Last but not least: de speciallekes. Zo is Niels fan van zijn mooie wagen en is Nic echt gelukkig met zijn glas Duvel. Ja, liefde kan je echt voor iedereen en alles voelen! 🙂 Bedankt voor al die mooie foto’s en fijne teksten.

Liefs Team SELF