Aloë vera

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloë vera heeft een verkoelend, ontstekingsremmend en hydraterend effect, en bevordert de groei van nieuwe huidcellen. Deze eigenschappen maken het ideaal voor het verzachten en het herstellen van een geïrriteerde, beschadigde huid.

Benefits

  1. Hydratatie: Aloë vera-extract bevat water, polysacchariden en andere vochtinbrengende stoffen die de huid diep hydrateren en vocht vasthouden, waardoor uitdroging wordt voorkomen.
  2. Kalmering van de huid: De ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen van aloë vera-extract helpen bij het verminderen van roodheid, irritatie en ontsteking van de huid, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige of geïrriteerde huid.
  3. Huidherstel: Aloë vera-extract bevat bioactieve stoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten, die helpen bij het bevorderen van huidherstel, het verminderen van littekens en het stimuleren van een gezonde huidtextuur en teint.

Properties

  1. Hydraterend: Aloë vera-extract bevat polysacchariden die helpen bij het vasthouden van vocht in de huid, waardoor het een effectieve hydraterende eigenschap heeft.
  2. Kalmerend en Verzachtend: Het bevat verbindingen zoals glycoproteïnen en flavonoïden die bekend staan om hun kalmerende effect op de huid, waardoor het geschikt is voor het verminderen van roodheid en irritatie.
  3. Huidherstellend: Aloë vera-extract bevat verschillende bioactieve stoffen, zoals vitamines, mineralen en antioxidanten, die de huid kunnen helpen herstellen en vernieuwen, waardoor het geschikt is voor het verminderen van littekens en het bevorderen van een gezondere huid.