Anijszout

Sodium Anisate

Dit natuurlijke wondermiddel, gewonnen uit anijsplanten, biedt krachtige antimicrobiële bescherming en werkt als een super efficiënte conserveringsmiddel. Geen zorgen meer over ongewenste bacteriën of schimmels; met Sodium Anisate blijft jouw favoriete skincare-product vers en veilig, zonder schadelijke synthetische toevoegingen. Kies voor een stralende huid en bescherm onze planeet met de kracht van anijszout!

Benefits

 1. Natuurlijke Conservering:
  Sodium anisate is een natuurlijk alternatief voor synthetische conserveermiddelen, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar pure, chemisch-vrije huidverzorgingsproducten.
 2. Krachtige Antimicrobiële Eigenschappen:
  Het biedt effectieve bescherming tegen bacteriën en schimmels, waardoor de houdbaarheid van producten wordt verlengd en de veiligheid voor de gebruiker wordt gegarandeerd.
 3. Geschikt voor Gevoelige Huid:
  Dankzij de milde en natuurlijke oorsprong is sodium anisate geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, zonder irritatie te veroorzaken.

Properties

 1. Natuurlijk Afkomstig:
  Sodium anisate wordt gewonnen uit anijsplanten, wat het een duurzame en milieuvriendelijke keuze maakt voor huidverzorgingsproducten.
 2. Oplosbaarheid:
  Het is goed oplosbaar in water, waardoor het eenvoudig kan worden verwerkt in verschillende soorten cosmetische en persoonlijke verzorgingsformuleringen.
 3. pH-regulerend:
  Sodium anisate helpt bij het reguleren van de pH-waarde van producten, waardoor ze beter compatibel zijn met de natuurlijke pH van de huid en de effectiviteit van andere actieve ingrediënten wordt verbeterd.