Calcium

Calcium Gluconate

Calcium Gluconate is een natuurlijk mineraal dat vaak wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege zijn huidversterkende en kalmerende eigenschappen. Dit ingrediënt helpt de huid te revitaliseren en speelt een cruciale rol bij het handhaven van een gezonde huidbarrière. Calcium Gluconate is een waardevolle toevoeging aan natuurlijke skincare vanwege zijn veelzijdige voordelen voor de huid.

Benefits

  1. Versterking van de huidbarrière: Calcium Gluconate helpt bij het versterken van de natuurlijke huidbarrière, waardoor de huid beter beschermd is tegen externe agressoren zoals vervuiling en irriterende stoffen.
  2. Kalmerend: Het heeft kalmerende eigenschappen die helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie, waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige huid.
  3. Ondersteuning van celregeneratie: Calcium Gluconate ondersteunt de natuurlijke celvernieuwing van de huid, wat bijdraagt aan een gezonde, stralende teint.

Properties

  1. Natuurlijk Mineraal: Calcium Gluconate is een natuurlijk voorkomend mineraal, wat het een veilige en effectieve keuze maakt voor natuurlijke huidverzorgingsproducten.
  2. Zacht voor de huid: Het is mild en niet-irriterend, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en probleemhuid.
  3. Multifunctioneel: Calcium Gluconate kan worden gebruikt in een breed scala aan huidverzorgingsproducten, van crèmes en serums tot maskers, en biedt veelzijdige voordelen voor een gezonde huid.