Candelillawas

Euphorbia Cerifera Cera

Ontdek de zachte kracht van candelillawas, jouw natuurlijke bondgenoot voor een fluweelzachte huid! Afkomstig van de candelillaplant, biedt deze plantaardige was niet alleen diepe hydratatie, maar ook bescherming tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Zeg maar dag tegen droogte en hallo tegen een stralende, gehydrateerde teint, omhuld in de tederheid van de natuur!

Benefits

  1. Hydratatie: Candelillawas dringt diep door in de huid en biedt langdurige hydratatie, waardoor de huid zacht en soepel blijft.
  2. Bescherming: Het vormt een beschermende barrière op de huid die helpt vochtverlies te voorkomen en de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  3. Verzachtend: Candelillawas heeft verzachtende eigenschappen die helpen bij het kalmeren van irritaties en roodheid op de huid.

Properties

  1. Plantaardig: Candelillawas is een natuurlijk en veganistisch ingrediënt dat wordt gewonnen uit de bladeren van de candelillaplant, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor natuurlijke skincare-producten.
  2. Niet-comedogeen: Het verstopt de poriën niet en is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en acne-gevoelige huid.
  3. Textuurverbeteraar: Candelillawas verbetert de textuur van skincare-producten en helpt bij het creëren van romige en gladde formuleringen die gemakkelijk op de huid aan te brengen zijn.