Carnaubawas

Copernicia Cerifera Cera

Carnaubawas, de natuurlijke beschermer voor je huid! Afkomstig van de Braziliaanse carnaubapalm, staat dit ingrediënt bekend om zijn voedende en beschermende eigenschappen. Zeg maar dag tegen droogheid en hallo tegen een fluweelzachte huid, omhuld in de zorgzame kracht van de natuur

Benefits

  1. Bescherming: Carnaubawas vormt een beschermende barrière op de huid, waardoor het beschermd wordt tegen uitdroging, wind en andere externe invloeden.
  2. Voeding: Het hydrateert de huid diep en helpt bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans, waardoor het geschikt is voor droge en schrale plekjes.
  3. Textuurverbeteraar: Carnaubawas verbetert de textuur van huidverzorgingsproducten, waardoor ze gladder en romiger aanvoelen en gemakkelijker aan te brengen zijn.

Properties

  1. Emollient: Carnaubawas heeft emolliërende eigenschappen die de huid verzachten en hydrateren, waardoor het een essentieel ingrediënt is in hydraterende en voedende producten.
  2. Filmvormend: Het vormt een beschermende film op de huid die vochtverlies tegengaat en de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  3. Natuurlijk en duurzaam: Carnaubawas is een natuurlijk en duurzaam ingrediënt dat wordt gewonnen uit de bladeren van de carnaubapalm, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor natuurlijke skincare-producten.