Citroenaroma

Citral

Say hello to Citral, de natuurlijke bron van dat verkwikkende citroenaroma in je skincare routine! Dit krachtige ingrediënt is de geheime sleutel tot een frisse, stralende huid. Get ready for a zesty skincare experience like no other!

Benefits

  1. Verheldert de huid: Citral staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen, waardoor het helpt om de teint op te fleuren en een gezonde gloed te bevorderen.
  2. Antioxidant bescherming: Het biedt antioxidante bescherming tegen vrije radicalen, waardoor het helpt vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen.
  3. Verfrissend en opwekkend: De citrusgeur van citral heeft een verfrissend en opwekkend effect, waardoor het een heerlijke toevoeging is aan je skincare routine voor een energieboost.

Properties

  1. Verhelderend: Citral helpt bij het verminderen van donkere vlekken en verkleuringen, waardoor de huid er egaler en stralender uitziet.
  2. Antioxidant: Het beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, waardoor het helpt bij het behouden van een jeugdige uitstraling.
  3. Verfrissend: De verkwikkende citrusgeur van citral zorgt voor een verfrissend en opwekkend gevoel, waardoor het ideaal is voor het starten van je dag met een frisse start.