Citroenzuur

Citric Acid

Meet Citric Acid, de natuurlijke skin-reviver die jouw glow-up naar een hoger niveau tilt! Deze power player staat bekend om zijn verhelderende werking en huidvernieuwende krachten. Say goodbye tegen dullness en hello tegen een stralende, instagram-worthy huid!

Benefits

  1. Exfolieert en verheldert: Citric Acid werkt als een milde exfoliant, waardoor het dode huidcellen verwijdert en de huid verheldert voor een frisse gloed.
  2. Stimuleert collageenproductie: Het stimuleert de natuurlijke collageenproductie van de huid, waardoor het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid.
  3. Reguleert de pH-balans: Citric Acid helpt de pH-balans van de huid te reguleren, waardoor het helpt bij het voorkomen van acne en het behouden van een gezonde huidbarrière.

Properties

  1. Verhelderend: Citric Acid staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen, waardoor het helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie en het bevorderen van een gelijkmatige teint.
  2. Antioxidant: Het biedt antioxidante bescherming tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, waardoor het helpt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid.
  3. Bevochtigend: Citric Acid helpt bij het verbeteren van de hydratatie van de huid, waardoor het een essentieel ingrediënt is voor het behouden van een gezonde, gehydrateerde huid.