Citronellol

Deze natuurlijke held van de huidverzorging brengt de kracht van planten naar jouw routine en belooft een frisse en stralende teint. Zeg hallo tegen een gladdere, gelukkigere huid met elke druppel!

Benefits

  1. Kalmeert de huid: Citronellol staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor het verzachten van geïrriteerde of ontstoken huid.
  2. Antioxidant bescherming: Het biedt antioxidante bescherming tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, waardoor het helpt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid.
  3. Verfrist en verkwikt: Citronellol heeft een verfrissend effect op de huid, waardoor het vermoeidheid tegengaat en een energieke uitstraling bevordert.

Properties

  1. Kalmerend: Citronellol heeft kalmerende eigenschappen die helpen bij het verminderen van roodheid, ontstekingen en irritaties, waardoor de huid er rustiger uitziet.
  2. Antioxidant: Het beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, waardoor het helpt bij het behouden van een jeugdige uitstraling en het voorkomen van vroegtijdige veroudering.
  3. Verfrissend: Citronellol heeft een verkwikkend effect op de huid, waardoor het vermoeidheid tegengaat en een verfriste uitstraling bevordert.