Citrusolie

D-Limonene

D-Limonene, de sprankelende geurmaker en huidverzorger in één! Afkomstig uit citrusvruchten, voegt deze natuurlijke stof niet alleen een verfrissende toets toe, maar biedt ook enkele geweldige voordelen voor je huid. Zeg maar dag tegen dofheid en hallo tegen een verfriste, stralende huid, omringd door de heerlijke geur van citrus!

Benefits

  1. Reinigend: D-Limonene heeft reinigende eigenschappen en kan helpen bij het verwijderen van overtollige olie, vuil en onzuiverheden van de huid.
  2. Antioxidant: Het bevat antioxidanten die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en vroegtijdige veroudering helpen voorkomen.
  3. Verhelderend: D-Limonene kan helpen bij het verminderen van donkere vlekken en het bevorderen van een egale teint, waardoor de huid er helderder en stralender uitziet.

Properties

  1. Geur: D-Limonene heeft een heerlijk verfrissende citrusgeur die zorgt voor een opwekkend en verkwikkend effect.
  2. Ontstekingsremmend: Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het kalmeren van ontstekingen en roodheid op de huid.
  3. Oplosmiddel: D-Limonene fungeert ook als een effectief oplosmiddel en kan helpen bij het verwijderen van vet en vuil van de huid, waardoor het een nuttig ingrediënt is in reinigingsproducten.