Coco-Glucoside

Ontmoet Coco-Glucoside, jouw natuurlijke bondgenoot voor een frisse start van de dag! Dit milde reinigingsmiddel, afgeleid van kokosolie en maïsglucose, verwijdert onzuiverheden en laat je huid stralen zonder uit te drogen. Say hello tegen een zuivere, natuurlijke glow, gehuld in een zachte schuimende omhelzing!

Benefits

  1. Zachte reiniging: Coco-Glucoside reinigt de huid grondig maar mild, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.
  2. Biologisch afbreekbaar: Het is milieuvriendelijk en breekt gemakkelijk af in het milieu, waardoor het een duurzame keuze is voor natuurlijke skincare.
  3. Schuimend vermogen: Het zorgt voor een luxe schuimende ervaring tijdens het reinigen, waardoor het reinigen van de huid een genot wordt.

Properties

  1. Milde reiniging: Coco-Glucoside heeft een milde formule die de natuurlijke oliën van de huid niet wegneemt, waardoor de huid gehydrateerd en comfortabel blijft.
  2. Niet-irriterend: Het veroorzaakt geen irritatie of uitdroging, zelfs niet bij regelmatig gebruik, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.
  3. Verzachtend: Coco-Glucoside heeft verzachtende eigenschappen die de huid kalmeren en verzachten, waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige huid.