Cupuaçuboter

Theobroma Grandiflorum Seed Butter

Laat je huid stralen onder de zon van de Amazone met cupuaçuboter in je zonnecrème. Deze natuurlijke boter biedt niet alleen bescherming tegen UV-straling, maar hydrateert ook diep en herstelt de huid na een dag vol avontuur. Geniet van de luxe van Theobroma Grandiflorum Seed Butter en bescherm jezelf op natuurlijke wijze tijdens al je zomerse escapades!

Benefits

 1. Natuurlijke Zonbescherming:
  Cupuaçuboter vormt een natuurlijke barrière op de huid die beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling, terwijl het hydrateert en voedt.
 2. Diepe Hydratatie:
  Deze boter dringt diep door in de huidlagen, waardoor langdurige hydratatie wordt geboden, zelfs tijdens blootstelling aan de zon en water.
 3. Verzachtende en Herstellende Eigenschappen:
  Naast bescherming hydrateert cupuaçuboter ook intensief, verzacht het de huid en helpt het bij het herstellen van eventuele schade veroorzaakt door zonnestralen.

Properties

 1. Luxe en Romige Textuur:
  Cupuaçuboter heeft een zijdezachte en romige textuur die gemakkelijk over de huid glijdt, waardoor het aanbrengen van zonnecrème een luxe ervaring wordt.
 2. Langdurige Bescherming:
  De natuurlijke barrière die cupuaçuboter vormt, biedt langdurige bescherming tegen zonnestralen, zelfs tijdens langdurige blootstelling aan de zon.
 3. Natuurlijke en Zachtaardige Formule:
  Het is een natuurlijk ingrediënt dat zacht is voor de huid en geschikt is voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige.