Ethylhexyl Palmitate

Ethylhexyl Palmitate, jouw geheime wapen voor een zijdezachte huid! Deze synthetische ester biedt niet alleen een luxueus gevoel, maar dringt ook diep door in de huid voor langdurige hydratatie. Zeg maar dag tegen droogte en hallo tegen een fluweelzachte, gehydrateerde huid, omhuld in de verfijning van de natuur!

Benefits

  1. Hydratatie: Ethylhexyl Palmitate dringt diep door in de huid en biedt langdurige hydratatie, waardoor de huid zacht en soepel blijft.
  2. Lichtgewicht: Het heeft een lichte textuur die snel wordt opgenomen door de huid, zonder een vettig residu achter te laten.
  3. Zachte textuur: Ethylhexyl Palmitate voelt zijdezacht aan op de huid en verbetert de algehele textuur en het gevoel van skincare-producten.

Properties

  1. Emollient: Ethylhexyl Palmitate fungeert als een effectieve emollient, die de huid verzacht en helpt bij het behouden van vocht.
  2. Spreidingsvermogen: Het heeft uitstekende spreidingseigenschappen, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden verdeeld over de huidoppervlakte, waardoor het een efficiënte en gelijkmatige applicatie mogelijk maakt.
  3. Compatibiliteit: Ethylhexyl Palmitate is compatibel met verschillende andere ingrediënten en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in verschillende skincare-formules, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse skincare-producten.