Ethylhexyl Stearate

Ethylhexyl Stearate, jouw geheime ingrediënt voor een zijdezachte huid! Deze synthetische ester combineert luxe hydratatie met een lichtgewicht gevoel, voor een huid die net zo goed aanvoelt als ze eruitziet. Zeg maar dag tegen droogte en hallo tegen een fluweelzachte, gehydrateerde teint, omringd door de zorg van de natuur!

Benefits

  1. Hydratatie: Ethylhexyl Stearate dringt diep door in de huidlagen en biedt langdurige hydratatie, waardoor de huid zacht en soepel blijft.
  2. Lichtgewicht: Het heeft een lichte textuur die snel wordt opgenomen door de huid, zonder een vettig residu achter te laten.
  3. Zachte textuur: Ethylhexyl Stearate voelt zijdezacht aan op de huid en verbetert de algehele textuur en het gevoel van skincare-producten.

Properties

  1. Emollient: Ethylhexyl Stearate fungeert als een effectieve emollient, die de huid verzacht en helpt bij het behouden van vocht.
  2. Spreidingsvermogen: Het heeft uitstekende spreidingseigenschappen, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden verdeeld over de huidoppervlakte, waardoor het een efficiënte en gelijkmatige applicatie mogelijk maakt.
  3. Compatibiliteit: Ethylhexyl Stearate is compatibel met verschillende andere ingrediënten en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in verschillende skincare-formules, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse skincare-producten.