Frambozenzaadolie

Rubus Ideaus Seed Oil

Bevat antioxidanten en essentiële vetzuren die de huid beschermen tegen schade en uitdroging. Deze olie biedt intense hydratatie voor de lippen, waardoor ze zacht en soepel blijven. Bovendien geeft frambozenolie een zacht roze tintje en een mat effect.

Benefits

  1. Krachtige Antioxidante Bescherming: Frambozenzaadolie is rijk aan antioxidanten zoals vitamine E en vitamine A, die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en vervuiling.
  2. Diepe Hydratatie en Voeding: Deze olie dringt diep door in de huid en biedt intense hydratatie en voeding, waardoor het de droge en uitgedroogde huid verzacht en herstelt. Het helpt ook bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans van de huid.
  3. Verjongende Effecten: Frambozenzaadolie bevat essentiële vetzuren zoals omega-3 en omega-6 vetzuren, die helpen bij het stimuleren van de celvernieuwing en het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels. Het bevordert een jeugdige en stralende teint.

Properties

  1. Lichte en Niet-Vette Textuur: Frambozenzaadolie heeft een lichte en niet-vette textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, waardoor het de huid hydrateert en verzacht zonder een plakkerig residu achter te laten.
  2. Ontstekingsremmende Eigenschappen: Deze olie heeft ontstekingsremmende eigenschappen die helpen bij het verminderen van roodheid, irritatie en ontsteking op de huid. Het kan ook helpen bij het kalmeren van geïrriteerde of gevoelige huid.
  3. Veelzijdig Gebruik: Frambozenzaadolie kan op verschillende manieren worden gebruikt, van een hydraterende gezichtsolie tot een verzachtende bodylotion. Het kan ook worden toegevoegd aan zelfgemaakte huidverzorgingsrecepten zoals crèmes, maskers en serums voor extra voeding en verzorging.