Gehydrogeneerd olijfextract

Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables

Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables - jouw geheime wapen voor een stralende huid! Deze krachtige formule, afkomstig van olijfolie, biedt diepe hydratatie en voeding voor een zijdezachte huid. Laat je huid omarmen door de natuurlijke pracht van Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables en schitter als nooit tevoren! ✨🌿

Benefits

  1. Diepe Hydratatie: Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables dringen diep door in de huidlagen en bieden intense hydratatie, waardoor droogheid wordt verminderd en de huid soepel en gehydrateerd blijft.
  2. Herstellende Werking: Ze helpen bij het herstellen van beschadigde huidbarrières en het bevorderen van het natuurlijke genezingsproces van de huid, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met een droge, gevoelige of beschadigde huid.
  3. Ontstekingsremmend Effect: Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables hebben ontstekingsremmende eigenschappen die helpen bij het kalmeren van ontstekingen en irritaties, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige of geïrriteerde huid.

Properties

  1. Rijk aan Lipiden: Ze zijn rijk aan lipiden, zoals fytosterolen en squaleen, die helpen bij het hydrateren en voeden van de huid, waardoor deze glad en soepel blijft.
  2. Beschermende Barrière: Ze vormen een beschermende barrière op het huidoppervlak die helpt bij het vasthouden van vocht en het beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals wind, kou en vervuiling.
  3. Huidverzachtend: Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables hebben verzachtende eigenschappen die helpen bij het verzachten van de huid en het verminderen van irritaties, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik, zelfs voor de gevoelige huidtypes.