Gehydrogeneerde olijfolie

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate - jouw geheime wapen voor een zijdezachte huid! Deze innovatieve verbinding, afgeleid van olijfolie, omhult je huid met een rijke hydratatie en bescherming tegen de elementen. Ervaar de ultieme verwennerij en laat je huid stralen met Hydrogenated Ethylhexyl Olivate! ✨🌿

Benefits

  1. Intense Hydratatie: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate biedt diepe hydratatie aan de huid, waardoor droogheid wordt verminderd en de huid soepel en gehydrateerd blijft.
  2. Beschermende Barrière: Het vormt een beschermende barrière op de huid die helpt bij het vasthouden van vocht en het beschermen tegen uitdroging door omgevingsfactoren zoals wind en kou.
  3. Huidverzachting: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate heeft verzachtende eigenschappen die helpen bij het kalmeren van de huid en het verminderen van irritaties, waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige huid.

Properties

  1. Emolliënt: Het werkt als een effectieve emolliënt, wat betekent dat het de huid verzacht en glad maakt door het vormen van een beschermende film op het huidoppervlak.
  2. Niet-Comedogeen: Het heeft een lichte textuur en verstopt de poriën niet, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de vette en acne-gevoelige huid.
  3. Stabiliteit: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate heeft een goede stabiliteit en oxidatieweerstand, wat betekent dat het de neiging heeft om niet snel ranzig te worden en de producten waarin het wordt gebruikt langer houdbaar maakt.