Geraniumolie

Geraniol

Ontdek de betoverende geur van geraniol, jouw bloemige bondgenoot voor een stralende huid! Afkomstig van bloemen en planten, betovert dit natuurlijke aroma niet alleen je zintuigen, maar biedt ook vele voordelen voor je huid. Zeg maar dag tegen saaiheid en hallo tegen een verfriste, levendige teint, omhuld in de verrukking van de natuur!

Benefits

  1. Aromatherapie: Geraniol heeft een kalmerend en opbeurend effect op de geest, waardoor het stress verlicht en een gevoel van welzijn bevordert.
  2. Antioxidante werking: Het heeft antioxidante eigenschappen die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid.
  3. Anti-inflammatoire eigenschappen: Geraniol kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid op de huid, waardoor het geschikt is voor de gevoelige huidtypes.

Properties

  1. Geur: Geraniol heeft een kenmerkende bloemige geur die zowel verfrissend als rustgevend is, en een luxe toevoeging is aan cosmetische producten.
  2. Antibacterieel: Het heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen bij het bestrijden van acne en het bevorderen van een heldere en egale teint.
  3. Verzachtend: Geraniol heeft verzachtende eigenschappen die de huid hydrateren en verzachten, waardoor het een waardevol ingrediënt is in natuurlijke skincare-routines.