Glyceryl Stearate Citrate

Glyceryl Stearate Citraat - de ultieme hydraterende en verjongende kracht. Afgeleid van plantaardige bronnen, zoals citrusvruchten en kokosolie, dompelt dit ingrediënt je huid onder in een luxueus bad van voeding en revitalisatie. Ontdek de natuurlijke magie en laat je huid stralen als nooit tevoren! 🍊✨

Benefits

  1. Hydratatie en Vochtbalans: Glyceryl stearate citraat fungeert als een uitstekende vochtinbrenger, waardoor het de huid diep hydrateert en de vochtbalans herstelt. Dit helpt bij het verminderen van droogheid en het behouden van een soepele en gehydrateerde huid.
  2. Verzachtende en Kalmerende Werking: Het heeft verzachtende eigenschappen die helpen bij het kalmeren van de huid en het verminderen van irritaties. Dit maakt het ideaal voor mensen met een gevoelige huid of voor gebruik na blootstelling aan omgevingsstressoren zoals zonlicht of vervuiling.
  3. Emulgerende Kracht: Als een natuurlijke emulgator helpt glyceryl stearate citraat bij het mengen van olie- en watergebaseerde ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van actieve ingrediënten en een consistente textuur van de producten.

Properties

  1. Plantaardig Afgeleid: Glyceryl stearate citraat wordt gewonnen uit natuurlijke plantaardige bronnen, zoals citrusvruchten en kokosolie. Dit maakt het een duurzaam en milieuvriendelijk ingrediënt dat past binnen natuurlijke en vegan skincare.
  2. Milde Exfoliatie: Het kan ook milde exfoliërende eigenschappen hebben, waardoor het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en het bevorderen van een heldere en stralende teint.
  3. Compatibiliteit met Verschillende Huidtypen: Door zijn milde en hydraterende eigenschappen is glyceryl stearate citraat geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige en droge huid. Het helpt de huid te kalmeren en te hydrateren zonder irritatie te veroorzaken.