Heermoes

Equisetum Arvense Extract

Equisetum Arvense Extract, de geheime bron van natuurlijke kracht en schoonheid! Dit extract, afkomstig van de paardenstaartplant, zit boordevol essentiële mineralen die je huid voeden en versterken. Zeg maar dag tegen dofheid en hallo tegen een stralende, gezonde teint, omhuld in de zuiverheid van moeder natuur!

Benefits

  1. Versteviging: Equisetum Arvense Extract bevat silicium, wat kan helpen bij het verstevigen en versterken van de huidstructuur, waardoor het geschikt is voor anti-aging skincare.
  2. Hydratatie: Het extract heeft hydraterende eigenschappen en helpt bij het behouden van de natuurlijke vochtbalans van de huid.
  3. Kalmerend: Equisetum Arvense Extract heeft ook kalmerende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van roodheid en irritaties op de huid.

Properties

  1. Minerale rijkdom: Het extract is rijk aan mineralen zoals silicium, calcium, magnesium en kalium, die allemaal bijdragen aan een gezonde en stralende huid.
  2. Antioxidant: Equisetum Arvense Extract bevat antioxidanten die helpen bij het bestrijden van schadelijke vrije radicalen en het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid.
  3. Verzorgend: Het extract heeft verzorgende eigenschappen die de huid voeden en beschermen, waardoor het een waardevol ingrediënt is in natuurlijke skincare-routines.