Hyaluronzuur

Sodium Hyaluronate

Dit vochtbindende wondermiddel trekt water aan als geen ander, waardoor je huid intens gehydrateerd, voller en zijdezacht wordt. Of je nu fijne lijntjes wilt verminderen, je huidtextuur wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van een gezonde gloed, sodium hyaluronate is jouw go-to voor een stralende, jeugdige huid. Voeg dit natuurlijke hydratatiewonder toe aan je dagelijkse routine en ontdek de schoonheid van een perfect gehydrateerde huid!

Benefits

 1. Intensieve Hydratatie:
  Sodium hyaluronate kan watermoleculen aantrekken en vasthouden, tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht. Dit zorgt voor een diepe en langdurige hydratatie van de huid, waardoor deze voller en gladder wordt.
 2. Verbetert de Huidtextuur:
  Door de huid intensief te hydrateren, helpt sodium hyaluronate de huidtextuur te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het maakt de huid zacht, soepel en jeugdig.
 3. Kalmerend en Herstellend:
  Sodium hyaluronate heeft kalmerende en herstellende eigenschappen die helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie, en het bevorderen van de natuurlijke genezing van de huid. Dit maakt het ideaal voor mensen met een gevoelige of beschadigde huid.

Properties

 1. Lichtgewicht en Snel Absorberend:
  Sodium hyaluronate is lichter en heeft een lager moleculair gewicht dan hyaluronzuur, waardoor het sneller en dieper in de huid kan doordringen voor een effectievere hydratatie.
 2. Compatibel met Alle Huidtypes:
  Het is geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid, omdat het van nature voorkomt in het lichaam en geen irritatie veroorzaakt. Dit maakt het een veilig en veelzijdig ingrediënt voor diverse huidverzorgingsproducten.
 3. Verbeterde Formulatie Stabiliteit:
  Sodium hyaluronate verbetert de stabiliteit van huidverzorgingsproducten, waardoor ze langer werkzaam blijven. Het helpt andere actieve ingrediënten beter hun werk te doen, wat de algehele effectiviteit van het product verhoogt.